2 camere cu vedere la piscină, Olympia Beach complex, prima linie la mare, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 12017
Arie 69 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 69m2, situat la parterul a cinci etaje în complexul Olympia Beach, în prima linie la mare în Ravda, Bulgaria.

Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la piscină. Complexul Olympia Beach este un complex perfect, situat în prima linie la mare. Centrul orașului Ravda se află la 5 minute de mers pe jos. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos.

Pentru iubitorii de recreere "dinamică" și viață de noapte, la doar 4 km se află Sunny Beach - zona de vacanță de vară nr. 1 din țară.

Complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:

piscină cu zonă de relaxare, închiriere de mașini, grădină frumoasă și bine îngrijită, pază 24 de ore, lift.

Centrul istoric al orașului Nessebar, care face parte din patrimoniul UNESCO, se află la 4 km. Există o serie de cafenele și restaurante. Orașul este renumit pentru monumentele sale și oferă priveliști minunate din port.

Centrul Sunny Beach, o stațiune de pe coasta bulgară, se află la 6 km de complexul Olympia Beach.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
69 m2
Suprafață utilizabilă
60.72 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00