3 camere de lux cu grădină mare

Paralimni, Cipru – ID 11289
269,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 1 700 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 897 €
Venit anual: 4.0%

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit, noi suntem reprezentanții dezvoltatorului pe piața cehă.

Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, consultați recenziile noastre.

Unul dintre cele mai exclusiviste și mai luxoase proiecte ale grupului - Triangle - oferă tot ce ai putea avea nevoie atunci când cauți un apartament de lux. Situat în stațiunea de coastă din ce în ce mai populară Kapparis, proiectul Triangle reflectă calitatea și unicitatea zonei în sine.

Fie că aveți nevoie de o vacanță interesantă cu multe activități sau doriți doar să vă relaxați și să vă destindeți lângă marea cristalină și plajele cu nisip fin, această zonă este perfectă.

Locația Triangle se află în inima zonei, dar cartierul cu spațiile sale verzi asigură liniștea atunci când este nevoie.

Acest apartament la parter are acces liber la grădină, pe un teren care are o suprafață de 205m2.

Mobilat elegant, folosind materiale și caracteristici de construcție de calitate superioară, acest proiect se potrivește cel mai bine nevoilor celor mai exigenți investitori și cumpărători din zona extinsă a Protaras.

La fel ca în cazul tuturor locuințelor Giovani, cumpărătorii vor avea avantajul de a putea alege dintr-o gamă extinsă de finisaje interioare de înaltă calitate.

Zonele de pe coasta de sud-est a Ciprului au devenit în ultimii ani o destinație populară atât pentru locuințe permanente, cât și pentru vacanțe.

Absolut totul este inclus în preț, cu excepția TVA-ului de 5%. Nu ezitați să mă contactați, vă putem sfătui cu privire la orice, dezvoltatorul are propria companie de închirieri și este cea mai mare companie din regiuni. Puteți avea acest proiect doar cu noi ca reprezentant exclusiv al dezvoltatorului. Aveți posibilitatea de a avea un randament garantat atunci când nu sunteți în apartament. Dar randamentul real este mult mai bun, între 6-7% pe an.

Noi ne vom ocupa de managementul proprietății de la început până la sfârșit. Vă puteți baza pe noi pentru toate aspectele.

Atunci când cumpărați proprietatea noastră nu vă opriți, ci doar începeți. Echipa dumneavoastră MNM.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Terasă
6 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
800 m
Medic
2 km
Cafenea
650 m
Restaurant
510 m
Bar
680 m
Școală/gradiniță
850 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00