3 camere, vedere la mare, două terase, locație de top, Byala/Obzor

Obzor, Bulgaria – ID 11541
87,000 €
Arie 118 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios de 3 camere, cu o suprafață totală de 118m2, suprafața utilă a apartamentului este de 105 m2, situat la etajul 1 din 5 etaje, într-un complex privat Pines Beach Resort între Obzor și Byala, la 150 de metri de plajă, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea este hol de intrare, living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, terasă spațioasă cu intrare din living, două dormitoare, două băi și o a doua terasă cu intrare din ambele dormitoare.

Complexul în care se află apartamentul este un complex bogat dotat cu echipamente de clasă superioară și este perfect întreținut, situat în prima linie, chiar pe plajă. Proprietarii și oaspeții săi au la dispoziție în cadrul complexului: cinci piscine, zone de relaxare, trei baruri, bar la piscină, două restaurante, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii, volei pe plajă, teren de fotbal, tenis de masă, mini golf, parcare securizată, pază 24 de ore din 24, administrare proprietate, administrare închirieri. În complex există un lift. Taxa de întreținere, inclusiv fondul de reparații, este de 12€/m2 pe an. Plaja este una dintre cele mai frumoase de pe coasta bulgară. Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de pe plajă din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară.

Stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură:

Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală.

Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
118 m2
Suprafață utilizabilă
105 m2
Terasă
Da
Piscină
5 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00