83 de apartamente, vedere la mare, oferta de top, Černomorec

Černomorec, Bulgaria – ID 10584
7,200,000 €
Arie 4058 m2
Mare 177 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oportunitate de investiții! Vedere la mare, distanța de la plaja frumoasă 177 de metri! Vă prezentăm un hotel funcțional, o afacere gata de achiziție,

situat în imediata apropiere a coastei mării. Proprietatea este împrejmuită cu un gard masiv, există o piscină mare cu zonă pentru copii, restaurant, curte frumos amenajată și o mulțime de locuri de parcare pentru vizitatori. Proprietatea are o suprafață construită mare, suprafața totală construită este de 7918,96 m2. Suprafața terenului este de 4058 m2. În total, în hotel au fost construite și mobilate 83 de apartamente.

Toate apartamentele sunt mobilate în stil tipic, au bucătăria echipată, electrocasnice, zonă de luat masa și paturi. Fiecare apartament are o baie cu toaletă și o terasă. Cele mai multe dintre apartamente au vedere la mare! Apartamentele au un contor separat pentru apă și electricitate.

Distribuție: Apartamentele sunt situate în zona de distribuție:

Subsol - 3156 m2: locuri de parcare rezervate pentru fiecare apartament și camere de serviciu;

Parter 1 - 1221 m2: rezervat ca restaurant cu acces la terasă și zona de piscină;

Parter 2 - 1280 m2: 11 apartamente de la 52 la 98 m2, fiecare apartament are o terasă cu acces la curte și la piscină;

Etajul 1 - 1649 m2: 20 de apartamente separate de la 41 la 112 m2;

Etajul al doilea - 1648 m2: 20 de apartamente separate de la 41 la 111 m2;

Etajul al treilea - 1649 m2: 20 de apartamente separate de la 41 la 111 m2;

Etajul al patrulea (sub acoperiș) - 12 apartamente separate de la 38 la 136 m2.

Ofertă irezistibilă pentru investitori, recomandată!

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cernomoreț este situat la 26 km la sud de Burgas și la 9 km la nord de acesta

Sozopol. Există autobuze regulate către orașele învecinate, precum și un autobuz către

capitala. Stațiunea Chernomorets iese puțin din tiparul destinațiilor clasice de plajă. Un mic oraș rural înconjurat de un peisaj rural ușor ondulat, plin de câmpuri și pajiști, duce o viață oarecum somnoroasă chiar și în timpul verii. Vilele și casele mici de la țară din centru sunt întrerupte de o piață cu un "centru cultural" socialist clasic, și doar chiar lângă plajă se întâlnesc câteva hoteluri mici. Černomorets este o stațiune cu o atmosferă foarte liniștită și plăcută, ideală pentru a petrece o vacanță rurală la mare. Chiar în sat veți găsi o plajă frumoasă în oraș, care poate fi un pic aglomerată vara. Aproximativ două treimi sunt rezervate pentru întreprinderile care închiriază șezlonguri și umbrele, în timp ce pentru restul puteți să vă aduceți propriul echipament. Mica promenadă dintre plajă și oraș este plină de multe restaurante mici. Mult mai spațioasă și mai frumoasă este plaja dintre Cernomoreț și Sozopol, care are o lungime de peste 2 km. În ciuda acestui fapt, este plină de exuberanță, oferind multe activități acvatice, dar, în același timp, veți găsi multă intimitate pentru dvs. pe plaja vastă și frumos curată. Marea are o pantă destul de ușoară, ceea ce o face potrivită pentru copii. De-a lungul acestei plaje veți găsi hoteluri clasice pe care nu le veți găsi în centrul Černomorka.

Vedere la mare
Da
Arie
4058 m2
Teren
4058 m2
Suprafață utilizabilă
6900 m2
Piscină
Piscină
Suprafață construită
7918.96 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Magazin
410 m
Medic
5 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
850 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00