Apartament cu 3 dormitoare cu două băi și cu locație TOP în Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 11126
80,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Sârtie 300 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 3 camere într-un hotel de apartamente în stațiunea de schi de renume mondial Bansko. Apartamentul oferit are o suprafață totală de 80 m2 și este situat la ultimul etaj al patrulea. Aparthotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 5 minute de mers pe jos de telescaun. Acesta oferă oaspeților și proprietarilor următoarele facilități: recepție, lobby bar, lift, restaurant, piscină interioară, spa, baie de aburi, saună, centru de masaj, parcare securizată și servicii profesionale. Spa-ul și restaurantul sunt deschise doar în timpul lunilor de iarnă. Apartamentul este complet mobilat la standardele unui hotel de 4 stele și oferă: chicinetă cu living, două dormitoare, fiecare cu baie separată cu toaletă. Bucătăria este dotată cu dulapuri de bucătărie superioare și inferioare, plită cu hotă și masă de luat masa cu scaune. Camera de zi are o canapea extensibilă cu măsuță de cafea și TV. Dormitoarele au paturi duble, noptiere și dulapuri. Băile au duș, toaletă, chiuvetă și boiler. Taxa de întreținere este de 14 €/m2 pe an.

Bansko este un oraș pitoresc, cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin.

Puțin mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că Bansko are de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii, în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii care variază între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni intervievate. 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un ski room la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
6 km
Medic
6 km
Cafenea
240 m
Restaurant
160 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00