Apartament de lux cu piscină în centrul orașului Vodice

Vodice, Srima, Croația – ID 12119
361,525 €
Arie 144 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

În apropierea stației de autobuz din Vodice, într-o locație liniștită, există un complex de apartamente cu mai multe etaje în construcție. Obiectul vânzării este un apartament cu o suprafață totală de 144,61 m 2 și include un subsol, parter, etaj și o terasă pe acoperiș. Subsolul este conceput ca o pivniță de vinuri și are o suprafață de aproximativ 28 m 2 . O scară interioară , care ajunge până la placa de acoperiș, duce la parterul de 35 m2 , unde se află o bucătărie cu sufragerie și living și o baie . Din living există o terasă de 13 m 2 și o mică grădină de 20 m2 . La primul etaj, de asemenea de 35 m 2 , există două dormitoare și o baie. După primul etaj se urcă la terasa de pe acoperiș de 29 m 2 cu o piscină cu hidromasaj , de unde se poate vedea marea și orașul.

Apartamentele vor fi dotate cu ceramică și obiecte sanitare de înaltă calitate, încălzire prin pardoseală, jaluzele electrice, portar, sistem de camere de luat vederi, aer condiționat în toate camerele, izolarea fațadei cu polistiren de 10 cm și pregătire pentru sistemul solar. Marea și centrul orașului se află la 300 m, iar plaja la aproximativ 600 m.

Finalizarea planificată a construcției apartamentelor, adică a întregului complex, este prevăzută pentru începutul verii 2023.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Acestea sunt situate chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost de soarele puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
144 m2
Suprafață utilizabilă
140 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
330 m
Medic
840 m
Cafenea
330 m
Restaurant
250 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
840 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00