Apartament de mutat într-o clădire nouă într-o locație de prestigiu, Privlaka, la 70 m de mare

Privlaka, Croația – ID 10567
352,400 €
Arie 88 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Excelent apartament de vânzare într-un bloc nou, care este finalizat și gata de mutat. Proprietatea este situată la doar 70 m de mare.

Acesta este un apartament la parter. Dispunerea încăperilor constă într-un hol, dormitor, dormitor cu baie, baie, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă a apartamentului cu terasă este de 72,30 m2. În plus, apartamentul include și 2 locuri de parcare și o grădină de 108 m2.

Suprafața utilă netă totală a acestui apartament cu toate accesoriile este de 88,10 m2.

Clădirea este formată dintr-un total de 6 apartamente. Proprietatea se află la doar 1,2 km de centrul orașului Privlaka.

Construcția a fost realizată din blocuri de cărămidă termică. Fațada are o izolație termică cu polistiren de 10 cm grosime. Podeaua este formată din gresie. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu geam triplu strat, jaluzele și plase de protecție împotriva insectelor. Camera de zi și dormitorul sunt dotate cu aer condiționat. În tot apartamentul există încălzire electrică prin pardoseală. Ușa de intrare a apartamentului este antiefracție și ignifugă.

Se așteaptă ca această proprietate să aibă un certificat energetic A+.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic aflat la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar, situat pe o peninsulă vastă de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt perfecte pentru o relaxare completă. Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, clinică. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi colțul de paradis în localitățile din jur. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
88 m2
Suprafață utilizabilă
72.3 m2
Terasă
108 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
580 m
Medic
2 km
Cafenea
390 m
Restaurant
370 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00