Apartament de mutat într-o clădire nouă într-o locație de prestigiu, Privlaka, la 70 m de mare

Privlaka, Croația – ID 12030
313,200 €
Arie 78 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim un apartament excelent de vânzare într-un bloc nou finalizat, gata de mutare.

Această clădire este situată la doar 70 de metri de mare și acest apartament oferă vedere parțială la mare.

Acesta este un apartament la primul etaj, cu o dispunere care include un hol, un dormitor, un dormitor cu baie proprie, o altă baie separată, o bucătărie conectată la sufragerie și living și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă a apartamentului, inclusiv terasa, este de 73,30 mp. Apartamentul are, de asemenea, 2 locuri de parcare.

Suprafața utilă netă totală a acestui apartament, inclusiv toate accesoriile, este de 78,30 m2.

Întregul imobil este format din 6 apartamente. Proprietatea este situată la doar 1,2 km de centrul orașului Privlaka.

Apartamentul a fost construit din blocuri de cărămidă termică, iar fațada este izolată cu polistiren de 10 cm grosime. Podeaua este formată din gresie. Ferestrele sunt echipate cu rame din PVC cu geam triplu strat, jaluzele și plase de țânțari. Camera de zi și dormitorul sunt dotate cu aer condiționat. În tot apartamentul există încălzire electrică prin pardoseală. Ușa din față a apartamentului este antiefracție și ignifugă.

Proprietatea are un certificat energetic estimat de A+.

Locație Privlaka este un oraș pitoresc de pescuit și turistic aflat la doar 15 minute de mers cu mașina de Zadar. Privlaka este situat pe o peninsulă mare de nisip între orașul Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt ideale pentru relaxare. Acest loc oferă toate facilitățile necesare pentru o bună calitate a vieții, inclusiv magazine, restaurante, oficiu poștal și clinică. Pasionații de sport și recreere își vor găsi colțul de paradis în satele din jur, unde sunt posibile sporturi nautice precum navigația și surfingul. Privlaka este un loc minunat pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
78 m2
Suprafață utilizabilă
73.3 m2
Terasă
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00