Apartament mare cu 3 camere de vânzare , la câțiva pași de mare , Mola Kaliva , Grecia

Mola Kaliva , Grecia – ID 10700
130,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 75 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament mare de vânzare cu 70 m2 de spațiu de locuit și complet mobilat la cheie. Construit în 2007, este în stare impecabilă, cu un plan de etaj mare, inclusiv 2 dormitoare, baie, bucătărie în stil bucătar și living în plan deschis cu acces la un balcon cu vedere la mare. Ideal pentru turiști cu copii, deoarece plaja este la doar 75 de metri distanță și perfect pentru copii să se joace în grădină!!!! Multe extra cu casa, cum ar fi mobilierul, instalațiile electrice, feroneria de aluminiu pentru ferestre, ușile de securitate, șeminee, invertoare AC, parcare privată și multe altele. Casa a fost renovată și este perfectă pentru venituri din chirii.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Mola Kaliva este un sat mic, cu o plajă medie. Cu pietricele pe țărm și stânci plate în primii metri, apoi nisip și apă puțin adâncă. În unele locuri există saci plasați astfel încât să puteți trece cu ușurință peste piatra plată și să ajungeți la nisip și la apele puțin adânci. Această plajă nu este ideală pentru copii. Apa este limpede și marea este calmă. Uneori sunt frunze pe mal și plaja are umbră naturală. Unele părți sunt organizate și există, de asemenea, un celebru bar Kudu cu muzică bună.

Barul de plajă White Season se află chiar în spatele Mola Kaliva, spre Nea Skioni. Este un bar foarte popular pe coasta de vest a Kassandrei. Frumos decorat și confortabil, cu o parcare mare. În spatele barului se află o pădure care adaugă un farmec aparte atmosferei. Barul are o zonă mare cu iarbă potrivită pentru a juca "racquetball" sau un joc pentru copii. Serviciul din bar este excelent, muzica nu este de obicei prea tare. Marea este foarte limpede și transparentă, dar cu roci și pietre pe fund și arici de mare în unele părți.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
8 km
Cafenea
200 m
Restaurant
100 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00