Casă cu piscină în Sabunike - Privlaka

Privlaka, Sabunike, Croația – ID 11168
850,000 €
Arie 224 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 280 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Casa cu piscină este de vânzare în Sabunika, Privlaka. Este o clădire nouă. Ocuparea este planificată pentru sfârșitul anului 2023.

Casa este compusă din parter și etajul 1. Parterul este format din hol, baie, living, bucătărie și sufragerie, dormitor, debara cu intrare exterioară, dormitor cu terasă acoperită. Curtea este decorată cu o piscină (28 m2) cu o bucătărie de vară planificată și șemineu. Scările interioare duc la etajul 1. La etajul superior se află un hol, un dormitor cu baie, un dormitor cu baie și terasă și un dormitor cu baie și dressing și terasă.

Suprafața utilă totală a casei cu piscină este de 224,6 m2. În curte există două locuri de parcare. Suprafața terenului este de 450 m2.

Casa se află la 280 m de mare. Distanța față de centrul orașului Privlaka este de 2,6 km.

Construcție din blocuri termice din cărămidă. Izolație termică a fațadei 10 cm polistiren. Pe pardoseli sunt parchet și gresie. Ferestre din plastic cu jaluzele și plase de țânțari. Pe peretele de sticlă există jaluzele electrice. Încălzire centrală cu sobă pe peleți. De asemenea, în baie există încălzire electrică prin pardoseală. În plus, ușa din față a casei este antiefracție și antiefracție.

Pregătire pentru încălzirea piscinei. Lângă piscină se află o bucătărie de vară în aer liber cu grătar și duș în aer liber.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic la doar 15 minute de mers cu mașina de Zadar, situat pe o peninsulă mare de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt perfecte pentru o relaxare completă. Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, clinică. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi colțul de paradis în localitățile din jur. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
224 m2
Teren
450 m2
Suprafață utilizabilă
210 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
320 m
Restaurant
330 m
Bar
460 m
Școală/gradiniță
430 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00