Casă de cărămidă pentru reconstrucție, în apropiere de mare și de orașul Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 10262
12,500 €
Arie 83 m2
Dispoziție 2 + 1 camere
Mare 18 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim să cumpărați o casă pentru reconstrucție la un preț foarte bun. Casa 2+1 de 83m2 este situată în satul Belgun, la 18 km de orașul Kavarna și de mare. Dispunere: bucătărie, living, dormitor, baie cu WC, garaj 12 m2. Casa urmează să fie renovată major, acoperișul este prăbușit. Există conexiuni pentru electricitate și apă. Curtea are o suprafață de 1518 m².

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe litoralul stâncos din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
2 + 1 camere
Arie
83 m2
Teren
1518 m2
Suprafață utilizabilă
83 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
83 m2
Parcare
Da
Magazin
17 km
Medic
18 km
Cafenea
18 km
Restaurant
16 km
Bar
17 km
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00