Casă de familie după reconstrucție, la 1.5 km de plajă, locație ecologică

Balgarevo, Bulgaria – ID 11003
125,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Mare oportunitate de investiții! Vă oferim spre vânzare o casă de piatră într-o locație excelentă. Aceasta este compusă din: living, două dormitoare, bucătărie, baie cu WC și debara. Casa are 98m2 și încă o anexă în curte de 35m2, două locuri de parcare.

Casa este din piatră, renovată și, de asemenea, mobilată recent. Este înregistrată și ca și casă de oaspeți. A fost construit un sistem de monitorizare video,

Curtea are o suprafață de -1500 m2 cu o fântână în aer liber, două locuri de parcare separate, o zonă de recreere, un cuptor vechi de piatră (autentic ) și, de asemenea, camere de serviciu de aproximativ 30 m2. Electricitate și apă în clădire. Locație excelentă, aproape de: Capul Kaliakra 6 km, Plaja Zelenka 1,5 km, Plaja Bola 2,8 km, Plaja Rusalka 8 km, Orașul Kavarna 6 km. Casa este ideală pentru a trăi tot anul într-o locație ecologică sau pentru închiriere.

Jumătate din curte este întreținută, cealaltă jumătate este curățată și pregătită pentru amenajare, cu posibilitatea unei construcții suplimentare sau a construirii unui sistem fotovoltaic.

Bulgarevo este un sat în nord-estul Bulgariei, parte a comunei Kavarna, districtul Dobrich. Este situat la 6 km nord-est de orașul Kavarna și la aceeași distanță de situl istoric și turistic, rezervația - Capul Kaliakra, la 70 km de orașul Varna, la 58 km de orașul Dobrich. Satul are aproape 1500 de locuitori, iar vara sunt și mulți turiști care preferă liniștea, pacea și frumusețea țărmurilor stâncoase din Bulgarevo. Producția de pepeni verzi, pepeni galbeni și dovlecei este extrem de bine dezvoltată în această regiune ecologic curată. De asemenea, se produc fructe și legume. Se cultivă semințe oleaginoase, cum ar fi floarea-soarelui și rapița. Populația este angajată în principal în agricultură și turism. Mulți dintre locuitori lucrează în centrul urban din apropiere, Kavarna. În apropierea satului se află rezervația "Nos Kaliakra", stațiunea "Rusalka" și zona Bolata.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
98 m2
Teren
1500 m2
Suprafață utilizabilă
98 m2
Suprafață construită
98 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
890 m
Medic
780 m
Cafenea
7 km
Restaurant
360 m
Bar
5 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00