Casă de familie frumoasă și complet echipată în Lozenets, calitate și locație de top

Lozenec, Bulgaria – ID 10981
450,000 €
Arie 230 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 1 € advert.price_unit_OPTIONS.-1
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Ofertă de top pentru pretențioși! Casă de familie de lux și complet echipată, construcție nouă și modernă în populara stațiune Lozenec.

Locația casei este elitistă și liniștită, într-un complex de vile de familie la 400 de metri de plaja centrală. Casele sunt complet mobilate și echipate, fiecare cu o curte frumos amenajată, verandă și două locuri de parcare. Casa are 170 m2, din care suprafața utilă este de 150 m2, iar veranda - 19,5 m2. Pergola acoperită din aluminiu cu sticlă triplex și lamele din aluminiu. Fiecare casă are curte proprie cu o suprafață de 230 m2. Casa este împărțită funcțional în două nivele. La primul etaj se află un living spațios cu o chicinetă modernă cu aparatură electrocasnică încorporată de înaltă calitate, o toaletă și o cămară. Proprietatea are o verandă frumoasă cu o pergolă și un jacuzzi în curte.

O scară atractivă duce la al doilea nivel, unde se află un hol, trei dormitoare cu trei băi și două terase. Vila este finisată cu materiale de construcție premium, cu finisaje de calitate și elegante, iluminat și design boutique. Fiecare casă are două panouri solare de apă caldă Wiesman de top, cu un boiler de 300 de litri și controale de ultimă generație. Casele sunt echipate cu sisteme de aer condiționat Toshiba age hyperinverter, iar unitățile exterioare sunt ascunse în carcase speciale din aluminiu. Casa este o opțiune potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului, pentru uz personal, pentru recreere de vară în familie, precum și pentru închiriere. Nu există taxă de întreținere. Aceasta este o jumătate de casă dublă Ofertă de valoare foarte bună! În esență, prețul de achiziție se potrivește cu costul construcției și al mobilierului. Recomandat! Avem un total de patru case în ofertă în același complex. În cazul cumpărării tuturor celor patru - o reducere interesantă.

Stațiunea Lozenets se află la 59 km sud de Burgas și este situată la poalele Munților Strandzha, renumită pentru natura sa nealterată. Este o stațiune în creștere și dezvoltare rapidă.

Plaja din Lozenets este nisipoasă, spațioasă, cu o intrare treptată în mare, mărginită pe margini de formațiuni stâncoase, cu baruri elegante pe plajă. În sezonul de vară sunt în funcțiune mai multe școli de sporturi nautice.

În jurul satului există podgorii, livezi și păduri extinse, ideale pentru ciclism montan. Centrul stațiunii oferă o varietate de restaurante, baruri, discoteci și magazine. Localnicii prietenoși și prețurile foarte rezonabile creează condițiile ideale pentru o vacanță relaxantă în Lozenec.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
230 m2
Teren
230 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
170 m2
Parcare
Da
Magazin
450 m
Medic
4 km
Cafenea
240 m
Restaurant
20 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00