Casă familială nouă în zona rezidențială Primorska, ofertă de top, posibilitate de vânzare în rate

Primorsko, Bulgaria – ID 10999
128,000 €
Arie 118 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 3 000 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Ofertă de top! Oferim două case noi pe un teren comun într-o zonă rezidențială de elită din Primorska- Uzundzhata. Construcția va începe la 01.10.2024, iar aprobarea finală este planificată pentru 01.10.2026. Fiecare casă va avea o suprafață construită de 118 m2 și o curte privată de 175 m2. Amenajarea fiecărei case...

Etajul 1 - hol de intrare, living cu chicinetă, toaletă

Etajul al doilea - trei dormitoare, două băi cu toalete, balcon.

Prețul este pentru finalizarea până la stadiul "La robinet". Izolație exterioară, ferestre cu 5 camere de luat vederi, uși interioare și de intrare ( ușile de intrare vor fi de securitate), instalații electrice și sanitare, pereți gata pentru tencuială, băi gata pentru obiecte sanitare, pardoseli gata pentru acoperire. Vom fi bucuroși să vă ajutăm la finalizare în condiții reduse. Preț de finalizare completă fără mobilier și echipamente de la 10000€ în funcție de materialele alese de noul proprietar.

Casele sunt situate în cea mai bună parte a zonei rezidențiale. Este posibil să se vândă în rate pe doi ani. Prețul nu include veranda și jacuzzi din vizualizări, pe care de asemenea contra cost și în funcție de spălatul noului proprietar vom fi bucuroși să le amenajăm. Distanța de la plaja nordică din Primorsko este de 3 km, de la centrul orașului - 2 km. Prețul fiecărei case este de 128000€. Opțiunea ideală pentru viața rezidențială la mare! Vă recomandăm!

Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea unei proprietăți pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate în care multe lucruri au mers prost în ultimii ani. Cu toate acestea, există și un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Despre Primorsko: Cele mai lungi plaje de nisip de pe litoralul Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și posibilitatea de a comunica în limba cehă sunt doar câteva dintre motivele pentru care Primorsko atrage numeroși turiști în fiecare an. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe Riviera bulgară, renumite pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
118 m2
Teren
225 m2
Suprafață utilizabilă
118 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
118 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
900 m
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00