Casă frumoasă cu 4 apartamente și vedere fantastică la mare, primul rând la mare, Posedarje

Posedarje, Croația – ID 12205
Arie 850 m2
Dispoziție altul
Mare 15 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casă frumoasă de vânzare cu un total de 4 apartamente într-o locație excelentă în Posedarje. Casa este situată în primul rând la mare!

Casa este situată pe un teren de 796 m2 și are un total de 263 m2 de suprafață utilă netă. Subsolul de 14,25 m2 este format dintr-un vestibul acoperit și o cameră de depozitare. La parterul de 127,50 m2 se află o garsonieră și două apartamente cu un dormitor cu terase parțial acoperite, precum și o cameră de cazane și un garaj. Primul etaj (mansardă) este format dintr-o scară, un hol, 2 băi, un dormitor cu o terasă acoperită, două dormitoare cu o terasă neacoperită, o cămară, o bucătărie, o sală de mese, un living cu o terasă parțial acoperită. Fiecare etaj oferă o vedere frumoasă la mare.

Calea de acces spre curte este asfaltată, există 2 locuri de parcare. Un alt loc de parcare este în garaj.

Din curte se poate merge direct la plaja izolată, la care se poate ajunge doar de la hotel sau cu barca.

În fața plajei există geamanduri pentru ancorarea unei bărci, pe care proprietarul le va lăsa în folosința noului proprietar.

Proprietatea se vinde mobilată.

Casa a fost construită în 1971, este construită din cărămidă. În cadrul renovării din 2011. acoperișul și majoritatea ferestrelor au fost înlocuite, podelele au fost acoperite cu gresie și parchet, iar ambele băi de la primul etaj au fost complet renovate. 2017 renovarea a continuat cu instalarea de termopane de 8 cm. Ferestrele sunt din plastic și lemn cu plase de țânțari. Toate cele șase dormitoare au aer condiționat propriu, la fel ca și camera de zi de la etaj. Încălzirea este centrală cu ulei de încălzire. Casa are un coș de fum, dar și un coș de fum situat în curtea din față.

Datorită locației extraordinare, dispunerii și numărului de apartamente, această proprietate este foarte potrivită pentru închirieri turistice.

Posedarje este situat pe coasta mării Novigrad și este foarte aproape de autostradă, ceea ce face ca deplasarea în acest loc să fie mai ușoară și mai rapidă, indiferent de unde veniți. Potențialul economic dominant al Posedarje este agricultura și turismul, precum și locația sa convenabilă de transport. Numeroasele plaje cu pietriș, nisip și stânci fac din această localitate o destinație turistică interesantă, iar în centru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață de zi cu zi relaxată; magazine, restaurante, cafenele, clinici, școli etc.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
850 m2
Teren
796 m2
Suprafață utilizabilă
263 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
105 m2
Parcare
Da
Magazin
270 m
Medic
320 m
Cafenea
430 m
Restaurant
130 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
440 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00