De vânzare apartament complet echipat într-o zonă liniștită din Crkvenica, ideal pentru închiriere

Crikvenica, Croația – ID 12257
185,000 €
Arie 35 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare apartament de 3 stele într-o zonă liniștită din Crkvenica. Acesta este situat într-o clădire de apartamente mai mică, cu o fațadă nouă la etajul al doilea, ceea ce asigură o viață liniștită și confortabilă.

Apartamentul de 35 m2 este format dintr-un hol, dormitor, baie, bucătărie și living cu acces la un balcon mare. Balconul oferă o frumoasă vedere deschisă la mare, pe care o veți aprecia în timp ce vă relaxați și vă odihniți.

Apartamentul include, de asemenea, un loc de parcare și o cameră de depozitare, ceea ce îi sporește caracterul practic și confortul pentru viitorii proprietari.

Acest apartament este o investiție ideală pentru închiriere sau ca reședință permanentă în frumosul oraș croat Crkvenica. Lasă-te fermecat de liniștea și frumusețea acestei locații pitorești. Pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00