Elegant 3 camere într-un complex mai mic cu grătar, lângă plajă, Kranevo

Kranevo, Bulgaria – ID 11023
89,500 €
Arie 61 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 6 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament elegant cu trei dormitoare pentru investiții și locuire într-un complex închis în satul Kranevo, Bulgaria. Pe suprafața totală de 61,19 m2 și suprafața construită de 56,2 m2 sunt:

- bucătărie echipată funcțional 9,05 m2;

- dormitor de oaspeți 11m2 și ieșire la veranda de aproximativ 8m2, tip curte englezească, dormitor matrimonial 22,12 m2 și ieșire la curte, terasă acoperită transformată în cameră pentru copii 8,27 m2 și ieșire la curte, baie și toaletă modern utilată 2,85 m2.

Apartamentul este situat la parterul unui complex închis cu piscină și curte amenajată estetic. Expunerea apartamentului este sud-vest, ceea ce îl face foarte cald și luminos. Este oferit complet mobilat și echipat modern cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și o viață pe tot parcursul anului. Camerele apartamentului sunt luminoase, spațioase și confortabile. Apartamentul este încălzit de aparate de aer condiționat de înaltă calitate. Podelele sunt din granit spaniol. Bucătăria este complet echipată și dotată cu electrocasnice germane de top, cu un aspect foarte funcțional și mobil. Toate dormitoarele au o ieșire separată spre curte. Pridvorul de la dormitorul de oaspeți poate fi dotat cu un baldachin și poate fi folosit ca o cameră de recreere. Din apartament se poate ajunge cu ușurință la piscină și la grătar.

Clădirea în sine este din cărămidă, cu izolație exterioară. Părțile comune ale casei sunt în stare excelentă.

Complexul este la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră:

Grădini amenajate și zone verzi, piscină cu zonă de relaxare, zonă de grătar separată, parcare comună, acces controlat, lift.

Complexul este situat într-o zonă relativ liniștită, în apropiere de centrul orașului Kranevo. Distanța până la mare și la plajă este de aproximativ 600 de metri. În apropiere se află centre sportive, piscină termală și patinoar. Un loc minunat pentru a vă relaxa pe una dintre cele mai curate plaje de pe coasta bulgară.

În apropiere se află benzinării, magazine, restaurante, farmacii, în apropiere se află complexul arhitectural și de parcuri "Palace", Aqua Park Albena - 7,5 km, Centrul Nisipurile de Aur - 15 km, Mănăstirea Aladzha - 16 km. Complexul este foarte bine situat și este aproape de multe alte locuri și atracții populare.

Apartamentul este potrivit atât pentru a locui, cât și pentru a cumpăra ca investiție. Apartamentul este deosebit de atractiv în sezonul de vară și de iarnă.

Taxa de întreținere este de 6 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kranevo este situat pe coasta de nord a Mării Negre din Bulgaria. Se află la aproximativ 30 km de aeroportul din Varna. Are aproximativ 1000 de rezidenți permanenți. În Kranevo puteți vizita o gamă largă de restaurante, atracții, magazine, baruri și discoteci. În Kranevo există o plajă frumoasă, lungă și nisipoasă, cu o intrare treptată în mare. Este posibil să vă plimbați de-a lungul coastei până la Albena, care se află la aproximativ 3 km distanță.

La 3 km sud de stațiune se află Capul Ekrene, pe care se află un far, vizibil de pe drumul Varna-Balchik. Între Kranevo și Albena se află rezervația "Baltata", cu o pădure veche de peste 60 de ani, unde pot fi văzute unele specii protejate de plante și animale.

La 16 km nord de stațiune se află orașul Balchik, unde se află faimoasa grădină botanică și palatul Reginei Maria, iar la 25 km sud - orașul Varna.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
56.2 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
430 m
Medic
130 m
Cafenea
320 m
Restaurant
160 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00