Excelent teren de construcție în apropiere de plajă și Primorska, locație ecologică

Bliznak, Bulgaria – ID 10991
24,000 €
Arie 830 m2
Mare 52 000 m
Sezon Tot anul

Oferim un teren de construcție excelent în satul Bliznak, sat Malko Tarnovo, la un preț bun. Suprafața terenului este de 830 m2, iar distanța până la cea mai apropiată plajă din Primorsko este de 52 km. O proprietate excelentă pentru investiții! Terenul este destinat construirii unei case și este situat în partea de sud-vest a satului Bliznak, satul Malko Tarnovo, regiunea Burgas. Pe teren există curent electric și

apă. Terenul este un teren de construcție cu permisiunea de a construi o clădire joasă (până la 10 metri înălțime). De pe teren există o priveliște panoramică uimitoare a satului și a muntelui Strandzha. Proprietatea oferă condiții excelente pentru investiții datorită locației sale convenabile. Frumoasa plajă Primorsko se află la 52 km, iar centrul regional Burgas este la 55 km. Cumpărarea unui teren pentru construirea unei case în satul Bliznak din Parcul Natural Strandzha Plain are o serie de avantaje:

1. Frumusețe naturală și liniște: Muntele Strandzha este renumit pentru frumusețea sa naturală, diversitatea speciilor de plante și animale,

precum și de liniște și pace, un mediu ideal pentru relaxare.

2. Mediu ecologic: traiul într-o zonă curată din punct de vedere ecologic aduce beneficii sănătății, departe de poluarea din zonele urbane.

3. Oportunități de recreere activă: Iubitorii de natură și de recreere activă vor găsi o mulțime de oportunități pentru drumeții, alpinism, ciclism și alte activități în aer liber.

4. Potențial investițional: După începerea pandemiei Covid, muntele Strandja a devenit o zonă turistică populară și, prin urmare, poate crește valoarea proprietății dumneavoastră în viitor.

5. Patrimoniu cultural și istoric.

Arie
830 m2
Magazin
20 km
Medic
27 km
Cafenea
11 km
Restaurant
5 km
Bar
23 km
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00