Frumos 2 camere cu parcare, oraș liniștit de Kriopighi

, Grecia – ID 11436
100,000 €
Arie 67 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/2
Mare 850 m
Condiție Liber

Apartament uimitor în orașul de pe litoral Kriopigi, construit în 2006 și în stare originală. Locuința oferă 67 mp de spațiu de locuit cu 2 dormitoare, o baie complet echipată și o mică bucătărie cu living deschis și ieșire la terasă. Într-o zonă liniștită a orașului, locuința se află la doar 850 de metri de frumoasa plajă din Kriopigi, în apropierea unor pini înalți care oferă umbră în lunile de vară. Dacă sunteți un fan al zonelor liniștite, Kriopigi va fi escapada perfectă de vară. Parcarea este inclusă.

Kriopigi (Κρυοπηγή', în greacă: izvor rece) este un sat pe coasta de est a Kassandra, la 90 km de Salonic. Este situat de-a lungul dealurilor verzi, cu o priveliște frumoasă asupra golfului, iar aspectul său seamănă cu un amfiteatru uriaș.

Partea mai veche a lui Kriopigi, inclusiv piața, este situată într-o poziție ridicată pe versantul satului. Hotelurile și multe dintre cele peste 300 de apartamente sunt situate în mare parte în apropierea drumului principal sau în zone mai joase, aproape de plajă.

Dacă doriți informații suplimentare sau un tur al acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
67 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
4 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00