Hotel mobilat în Kosarica, Kosarica, în funcțiune pe tot parcursul anului

Košarica, Bulgaria – ID 11943
709,000 €
Arie 586 m2
Mare 3 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un hotel de familie, care dispune de 8 camere duble (posibilitate de pat suplimentar) și 3 apartamente cu un total de 35 de paturi, cu vedere la mare sau la munte, repartizate pe două etaje. Toate camerele sunt mobilate confortabil și oferă o baie cu cadă/duș, TV prin cablu, acces la internet wireless și aer condiționat individual. Apartamentele sunt mobilate identic și au, de asemenea, un dormitor separat, un living cu o chicinetă echipată și un frigider. Mansarda are 3 dormitoare cu 1 baie comună, o spălătorie/uscătorie cu baie separată și o zonă mare de depozitare. Mansarda poate fi complet renovată în camere de hotel. Toate camerele și suitele au podea flotantă în dormitoare, teracotă în holuri și pereți din gips-carton.

Restaurantul este construit în stil tradițional vechi, din lemn și piatră. Un șemineu cu jachetă de apă și radiatoare convectoare încălzesc restaurantul, recepția, zona de spa și scările către zona hotelului. Restaurantul include o zonă comercială interioară și exterioară, cu o piscină în aer liber. Acesta oferă o atmosferă autentică și un interior impresionant, cu o colecție de trofee de vânătoare. Bucătărie complet echipată, cu cămară atașată. Zona de spa este construită recent și include o saună, jacuzzi, zonă de relaxare, duș și baie.

Complexul include, de asemenea, o piscină în aer liber cu șezlonguri, biliard, zonă de recepție spațioasă cu birou, hol și toalete, curte cu hamac, parcare în fața complexului.

Mai multe informații:

Clădirea principală a fost construită în 2003, iar anexa și extinderea au fost construite în 2008. Piscina și zona de spa au fost construite în 2017. Recepția, sala de biliard și camerele de hotel au fost renovate în 2017-2018.

Complexul funcționează pe tot parcursul anului și este foarte bine dezvoltat. Restaurantul are clienți obișnuiți, majoritatea străini cu reședință permanentă, dar și bulgari.

Hotelul de familie este complet mobilat, funcțional și dispune de toate documentele pentru a funcționa. Complexul este situat la 3 km vest de plajă, pe versantul sudic al versantului estic al Stara Planina și la 40 km de Burgas. Combinație atractivă de mare și munte. La est există o vedere magnifică a golfului de mare și a vechiului Nessebar. Conexiunea la internet este asigurată în tot complexul.

O stație de autobuz se află la aproximativ 150 de metri, iar în apropiere există și un teren de mini-golf. Un magazin Lidl recent construit se află la doar 3 km. Acesta din urmă și Sunny Beach sunt ușor și convenabil accesibile printr-o pistă de mers pe jos și de ciclism iluminată sau cu mașina și legături regulate de autobuz. La construcția clădirii au fost folosite materiale de înaltă calitate.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o gamă de neegalat de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipiul Nessebar) situat la 2 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.

Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.

Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 40 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.

Vedere la mare
Da
Arie
586 m2
Teren
586 m2
Suprafață utilizabilă
662 m2
Piscină
Piscină
Suprafață construită
208 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00