JASENICE, MASLENICA - TEREN DE CONSTRUCȚIE PENTRU RELAXARE ȘI VACANȚĂ ACTIVĂ

Perušić, Croația – ID 10722
65,000 €
Arie 550 m2
Mare 500 m
Sezon Tot anul

Vă oferim o oportunitate unică - un teren de construcție în locația pitorească Maslenica, la aproximativ douăzeci de kilometri distanță de orașul Zadar. Situat la doar 500 m de plajele frumoase, înconjurat de case și vile deja construite, acest teren oferă un mediu ideal pentru relaxare și recreere la Marea Adriatică.

Pe lângă faptul că oferă un sejur liniștit pe litoral, acest teren este ideal pentru iubitorii de vacanțe active. În apropiere se află Munții Velebit și Parcul Național Paklenica, care oferă oportunități pentru drumeții, alpinism și speologie. Pentru pasionații de adrenalină, există, de asemenea, posibilitatea de a face rafting pe râul Zrmanji. Apropierea de orașul Zadar îmbogățește și mai mult experiența cu atracții culturale și istorice.

Terenul are documentația de proprietate corespunzătoare, iar construcția a patru apartamente este permisă. Distanța de numai 35 km de la aeroportul din Zadar face ca această ofertă să fie o oportunitate excelentă de investiție sau de creare a propriului colț sub soare. Conexiune la apă și electricitate la proprietate. Pentru informații suplimentare și pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Vedere la mare
Da
Arie
550 m2
Magazin
340 m
Medic
5 km
Cafenea
210 m
Restaurant
230 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00