Locație de primă clasă, casă cu 4 camere, vedere la mare, la 250 de metri de plajă

Palouri, Grecia – ID 10200
210,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Situată în cea mai bună zonă din Paliouri Ksenia Kassandra, la câteva minute de mers pe jos de cele mai bune plaje din Kassandra, această casă cu două etaje de 80 m2 se mândrește cu vederi uimitoare la mare și natură de pe terasa la soare din față și din spate a casei. Pe lângă facilitățile orașului plin de viață, există o mulțime dintre cele mai bune restaurante, baruri și magazine în Paliouri & Pefkohori. În interiorul casei cu mai multe etaje a fost instalat cel mai recent sistem de automatizare a locuinței. 3 dormitoare si 2 bai sunt repartizate pe doua etaje, in timp ce la ultimul etaj avem bucatarie, sufragerie, living cu semineu si o baie. La parter avem terase frumos amenajate la fiecare etaj, care oferă mult spațiu în aer liber pentru a vă relaxa și a admira priveliștile, în timp ce parcarea pentru până la două mașini este un bonus suplimentar în această locație. Investiție uimitoare de închiriere sau casă de vis de designer.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Paliouri este situat la capătul de est al peninsulei Kassandra și include câteva așezări mai mici în afara orașului. Satul in sine are o piata foarte frumoasa inconjurata de cafenele, stradute inguste, case vechi si o atmosfera traditionala.

Zona din jurul Paliouri este caracterizată de munți, păduri de pini, formațiuni naturale grozave și lagune frumoase. Cu țărmurile sale calme și porturile mici, este, de asemenea, unul dintre cele mai populare locuri din Halkidiki.

Acest lucru face ca Paliouri și împrejurimile sale să fie cu siguranță unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat.

Zona din apropiere de Chrousso a fost încorporată prin decret regal în 1918.

Chrousso este remarcabil pentru pinii săi, peisajul stâncilor, plajele naturale fermecătoare și zona minunată din jurul „Porto Valitza”, care are o lagună impresionantă și un mic port. În lunile de vară, evenimentele au loc într-un mic amfiteatru.

La sud-est de Paliouri, mica așezare Xyna este situată la doar 6 km de Kanistro-Cape și capătul Golfului Toroneos.

După încă 2 km ajungeți în satul Agios Nikolaos cu peisajul său fermecător, cu două golfuri pitorești, un port natural și o mică peninsulă cu o mică biserică istorică „Sf. Acesta este Nikolaos.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Teren
80 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Magazin
750 m
Medic
6 km
Cafenea
390 m
Restaurant
760 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
660 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00