Locuințe în pitoresc Afitos, apartament cu 3 camere de vânzare, vedere magnifică, Afytos, Grecia

Afytos, Grecia – ID 10574
160,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament de la etajul al doilea, cu vedere uimitoare la mare, este situat într-un complex de apartamente protejat care oferă viață comunitară și grădini comune, securitate excelentă și parcare privată. Este foarte puțin întreținut, complet mobilat cu bun gust. Ușile și ferestrele de securitate, electrocasnicele foarte moderne și finisajele impecabile completează sălbăticia elementelor: te simți complet în armonie cu marea, plaja, dealurile și cerul deschis. Priveliști uimitoare de care te poți bucura din interior și exterior, inspirând un stil de viață ideal de frumusețe și relaxare. Apartamentul are o suprafață totală de 65 m2, incluzând două dormitoare, baie și living cu bucătărie deschisă. Livingul și dormitorul se deschid către o terasă mare. Aproape de toate facilitățile, de plajele fantastice, de oraș și de aeroport, acesta este un cuib minunat din care puteți profita la maximum de viața în Halkidiki.

Dacă doriți informații suplimentare sau o vizionare a acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Athitos (numit și: "Afytos") este al treilea oraș ca mărime din Potidaea și există pe acest sit de peste 3000 de ani.

Nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește numele acestui loc din cele mai vechi timpuri: Afiti, Afitis, Afitos (Αφύτη, Άφυτις, Άφυτος).

Termenul "Athitos" s-a impus relativ recent.

Datorită arhitecturii sale tradiționale ulterioare, Athitos este unul dintre cele mai renumite locuri din Chalkidiki. Construcția este controlată de constrângeri arhitecturale pentru a păstra caracterul clasic al satului.

Casele sunt construite cu calcar local și sunt renovate cu acesta.

În timpul sezonului de vară se vorbește constant despre muzică și evenimente culturale, inclusiv despre propriul festival cultural inițiat și organizat de Athitos. Piețele pline de viață și micile abații oferă o gamă de obiecte de artă și meșteșuguri locale. Aceste impresii sunt înconjurate de arhitectura tradițională. Hotelurile, cafenelele, barurile și restaurantele sunt așezate perfect în armonie deplină cu împrejurimile lor, oferind localnicilor și vizitatorilor deopotrivă o simfonie de cultură-istorie trăită.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00