Medulin, locație excelentă, la doar 100 de metri de mare!

Medulin, Medulin, Croația – ID 10826
119,000 €
Arie 49 m2
Dispoziție studio
Etaj 2/2
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Într-o locație privilegiată din Medulin, este de vânzare un apartament care este de fapt o garsonieră la etajul doi al unei clădiri mai mici.

Apartamentul a fost renovat recent și se vinde complet mobilat și utilat. Acesta este format dintr-un living open space cu bucătărie și zonă de luat masa, baie și balcon cu vedere la mare. Locație unică, vedere la mare, disponibil imediat!

Medulin se află pe lista centrelor de top ale turismului istrian și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Adriatica. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar vă puteți bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
studio
Vedere la mare
Da
Arie
49 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
860 m
Medic
310 m
Cafenea
470 m
Restaurant
140 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00