Mobilat 2 camere, 250m de la plajă și cu vedere la mare, aproape de centru, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11233
64,000 €
Arie 57 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/7
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două camere la etajul al doilea al unui complex rezidențial, situat în partea plată a orașului balnear Byala, la 250 de metri de plaja de nisip și de strada principală cu toată infrastructura urbană necesară (magazine, restaurante, cafenele, farmacii, fitness, locuri de joacă etc.). Intrarea se face de la nivelul etajului al doilea, ceea ce reprezintă un mare avantaj.

Apartamentul are o dispunere funcțională (fără camere de trecere) și este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor separat, baie cu WC și o terasă cu vedere la abundența de verdeață și la mare. Suprafața construită a apartamentului este de 48 m2, iar suprafața totală este de 57 m2.

Apartamentul are tot ce aveți nevoie pentru o vacanță și pentru a trăi pe tot parcursul anului. Internet și televiziune prin cablu disponibile. A fost instalat un sistem de interfon.

Pe teritoriul complexului există o piscină cu o secțiune pentru copii, zonă de recreere, parcare.

Un loc minunat pentru vacanțe de familie la mare și pentru o viață permanentă!

Taxa de întreținere este de 8€/m2 pe an.

Ofertă excelentă, recomandată!

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - 50 km. la sud de Varna și 60 km. la nord de Burgas. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, o plajă largă de peste 6 km, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este o regiune curată din punct de vedere ecologic și un centru de vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul antic. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
510 m
Medic
6 km
Cafenea
750 m
Restaurant
210 m
Bar
480 m
Școală/gradiniță
820 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00