Mobilate 2 camere cu vedere la mare, complexul Victorio, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 11645
73,600 €
Arie 64 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/7
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 500 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu 2 dormitoare de 64m2, situat la etajul 4 din 7 etaje în complexul Victorio 2, în Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul, conform fotografiilor actuale. Dispunerea este: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. De la balcon există o vedere frumoasă la mare. Complexul Victorio, în care este situat apartamentul, se află la doar 150 de metri de plaja frumoasă și aproape de Sunny Beach și Nessebar. Atrage nu numai ansamblul arhitectural excelent, ci și facilitățile bogate pentru odihnă și relaxare perfectă și locația convenabilă a complexului. Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

- Piscină cu zonă de relaxare

- Restaurant cu vedere la mare/piscină

- Bar cu vedere la mare/piscină

- Loc de joacă pentru copii

- Securitate 24 de ore din 24

- Terenuri frumos amenajate și bine întreținute

- Parcare securizată

Taxa de întreținere este de 500 de euro pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.

Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.

De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un super raliu cu același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
64 m2
Suprafață utilizabilă
56.32 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
60 m
Medic
170 m
Cafenea
270 m
Restaurant
120 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
500 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00