Noi 2 camere, Emperium Beach Residence, lux la fiecare pas, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 11584
86,428 €
Arie 51 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 250 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Calitate la un preț de chilipir! Clădire nouă lângă plajă! În fermecătorul și elegantul Emperium Beach Residence din Sveti Vlas vă așteaptă mai multe apartamente disponibile! În numele dezvoltatorului, vă oferim apartamente de diferite dimensiuni și suprafețe. Acest apartament special cu 2 dormitoare este situat la primul etaj în clădirea A. Apartamentul numărul 215 are o suprafață totală de 51,94m2 și o suprafață construită de 43,44m2, dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Prețul nu include mobilier sau bucătărie. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente. Data aprobării este planificată pentru decembrie 2024. Taxa de întreținere 12€/m2 pe an. Distanța de la plajă este de 250 de metri, toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos, precum și stația de autobuz spre Nessebar și Sunny Beach. Locație de top!

Vă prezentăm un proiect frumos de trei clădiri care vor fi construite în litera U. Două clădiri opuse vor avea șase etaje, iar clădirea din mijloc va avea două etaje. Există posibilitatea de a alege apartamente în clădirea A, B sau C.

Complexul va oferi proprietarilor săi o piscină în aer liber, zone de relaxare, o zonă verde spațioasă, pază 24 de ore din 24, parcare și un loc de joacă. Experimentați luxul într-un interior rafinat, după-amiezele pe terasă, bucurați-vă doar de magia Emperium, de momente alături de familie și de cei dragi! Pentru construcția acestui complex sunt folosite materiale de primă clasă, cum ar fi: cărămizi ceramice austriece Wienerberger. Spațiile de locuit - tencuială din ipsos - Röfix, vopsită cu latex alb. Băi - teracotă și faianță. Adezivi, hidroizolații, chit CERESIT. Ceramică sanitară și echipamente sanitare. Șapă de ciment până la 8 cm -Röfix, teracotă de înaltă calitate. Uși de interior - uși de interior și de intrare luxoase de înaltă calitate, din furnir natural, care subliniază frumusețea și splendoarea incredibilă a lemnului natural. Ferestre din UPVC- 5 camere, geamuri duble cu ornamente care radiază lux, geamuri duble de 32 mm, formate din sticlă de 4 mm - sticlă exterioară energetică (4 anotimpuri), geamurile duble asigură o izolare fonică și termică excelentă, culoare stejar baltic, sistem de profil cu 5 camere, accesorii de sistem. Proprietăți excelente de izolare termică și acustică, rezistență la schimbările climatice, protecție UV, conformitate cu toate standardele europene și ecologice. Coeficient de conductivitate termică K 1,0W/m2 până la K 1,3 W/m2. Coeficient de izolare fonică 34-45 db. Numai profile clasa A EN 12608: 2003 Durată de viață extrem de lungă - peste 60 de ani. Învelitoare - sistem de izolație cu tencuială minerală. Elemente arhitecturale decorative pe fațadă în combinație cu piatră naturală. Izolație termică a fațadei BAUMIT, grosimea izolației 80 mm. Tencuială - BAUMIT, tencuială de finisare cu silicat-silicat Tencuială de finisare structurală (silicon, silicat, organic) de înaltă calitate, minerală, rezistentă la intemperii, hidrofugă, permeabilă la vapori, pentru fațade. Sensibilitate scăzută la contaminare (efect abperl). Rezistent la mucegai și ciuperci, la acid și la ploile abundente. În culori luminoase și care nu decolorează. Garanție de calitate de 10 ani pentru întregul sistem BAUMIT. Colaborăm cu companii europene de succes din industria ascensoarelor. Vor fi instalate lifturi, fiecare cu o capacitate de 6 pasageri, în caz de pană de curent lifturile vor coborî la cel mai apropiat etaj și ușile se vor deschide, design interior de lux.

Aer condiționat cu invertor pentru încălzire și răcire în fiecare cameră de zi până la -25 de grade. Spații comune- construcție completă a infrastructurii și planificare verticală în jurul clădirii. Culoarele interioare vor fi din pavele colorate. Iluminatul parcului. Curțile vor fi complet gazonate și amenajate cu arbori și plante. Sisteme de irigare individuale care combină irigarea prin picurare și aspersoare.

Contactați-ne pentru mai multe informații!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea prin oferirea de sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care au beneficiat de proprietăți pe termen lung pe care le-au achiziționat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim consiliere de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Trasee ecologice și aer curat

Situat la poalele Stara Planina, Saint Vlas oferă oportunități excepționale pentru drumeții la mare și la munte în același timp. Prezența unui sanatoriu în trecutul recent dovedește că aerul este excepțional de curat și vindecător. Este cel mai frumos primăvara, când natura se trezește la o viață nouă, pădurea miroase a proaspăt, păsările își cântă cântecul de primăvară și în jurul tău este verde. Toamna pictează întregul mediu înconjurător cu o paletă bogată de culori.

Traseele ecologice fac parte din proiectul special Sveti Vlas, care își propune să le arate turiștilor bogatul patrimoniu cultural și istoric, precum și priveliștile panoramice impresionante ale golfului.

Traseul ecologic "Cote d'Azur" are o lungime de aproximativ 5 km. Timpul de mers pe jos este de 2-3 ore. Acesta pornește de la Saint Vlas și ajunge la zona protejată 'Kalinata'. Traseul ecologic este extrem de ușor și plăcut de parcurs. Este potrivit pentru toate vârstele.

Maiestuosul eco-traseu balcanic are o lungime de 8 km, iar timpul de traversare este de aproximativ 4-5 ore. Pornind din satul de vacanță "Elenite", ajunge la fântâna Kushu, unde se află un stejar secular din specia Blagun.

Traseul ecologic cu istorie milenară are o lungime de aproximativ 6 km și durează între 2 și 4 ore, în funcție de condiția fizică a drumețului. Pornește din zona "Ayazmoto" și se termină la complexul turistic "Mănăstirile" Foarte ușor de depășit pentru persoane de toate vârstele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
43.44 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
240 m
Medic
720 m
Cafenea
350 m
Restaurant
170 m
Bar
310 m
Școală/gradiniță
700 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00