Penthouse în centrul orașului Poreč

Poreč, Croația – ID 10784
595,000 €
Arie 284 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Proprietate de lux în Istria, de vânzare, Poreč, Center

Se compune din două etaje,

La etajul 1 se află 4 dormitoare cu paturi duble (unul are balcon), o baie, o debara și o spălătorie din care există acces la un alt balcon.

La etajul 2 se află un living cu bucătărie și zonă de luat masa, baie și balcon (ieșire din living și bucătărie).

Intrarea se face din curtea interioară, există un loc de parcare pentru un autoturism, un alt loc de parcare închiriat într-o parcare mare la aproximativ 300m distanță.

Încălzirea și răcirea sunt asigurate de aparate de aer condiționat (2 pe fiecare etaj), există un șemineu în camera de zi.

Etaj adăugat în 2009, totul legalizat, ultima renovare în 2019. Apartamentul este complet utilat, disponibil imediat pentru mutare sau închiriere,

Mobila și tot ce este în interior este inclus în preț.

Poreč este un oraș mic, dar este una dintre cele mai vizitate stațiuni nu numai în Istria, ci și pe întreaga coastă adriatică, fără a exclude turiștii cehi. Cu numărul său de vizitatori, împreună cu Rovinj, este chiar printre cele mai vizitate orașe din Croația, precum Zagreb sau Dubrovnik. Cu toate acestea, Poreč are o poziție privilegiată în rândul acestora - aici oamenii rămân pentru o perioadă mult mai lungă de timp, adică nu vin aici doar pentru o excursie, ci de obicei își petrec aici întreaga vacanță, nu doar vacanța în familie.

Poreč, un oraș plin de viață de 17.000 de locuitori, cu un port, este, de asemenea, cea mai mare stațiune de pe coasta Istriei de Vest, în partea centrală a căreia se află, între stațiunile Funtana și Novigrad. Inițial o așezare romană, aflată acum în al doilea mileniu, se mândrește cu un centru istoric frumos, cu rămășițele templelor antice și cu o serie de monumente, dominate de Bazilica Sfântul Eufrasie, cu clopotnița sa ascuțită și interiorul pictat. Dar istoria bogată nu este, cu siguranță, singurul lucru pe care Poreč îl are de oferit. Orașul are o frumoasă promenadă de coastă cu palmieri, flori plantate și parcuri, restaurante excelente, cluburi și baruri, inclusiv discoteci, și o gamă largă de locuri de cazare, de la hoteluri la campinguri. Litoralul fantastic de aici este plin de plaje, vegetație luxuriantă condusă de păduri de pini și priveliști uluitoare ale mării cristaline, care se joacă cu toate culorile albastrului mării.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
284 m2
Suprafață utilizabilă
270 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
260 m
Medic
220 m
Cafenea
260 m
Restaurant
90 m
Bar
500 m
Școală/gradiniță
30 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00