Proiect nou: Apartament modern cu parter și grădină în Vodice

Vodice, Croația – ID 11616
170,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 1 300 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un frumos apartament cu un dormitor la parter cu grădină adiacentă într-o zonă liniștită!

Apartamentul AP1 este situat la parter și are o suprafață utilă totală de 65,74 m2. Este compus dintr-un dormitor, baie, bucătărie și sufragerie, living cu ieșire la terasa de 9,40 m2 și o parte adiacentă a grădinii. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.

Acest apartament se află într-o locație excelentă, aproape de școli, grădiniță, magazine și la doar 1100 m de centru și 1300 m de plajă. Acesta este un nou proiect rezidențial mai mic, cu un total de 4 apartamente. Aspectul modern al clădirii rezidențiale va include trei etaje: parter + etaj 1 + etaj 2. Clădirea va fi construită cu materiale de calitate, conform celor mai noi standarde de construcție și va fi dotată conform celor mai noi standarde de construcție: izolație din polistiren expandat, profile exterioare de construcție din oțel Schüco de culoare antracit, uși glisante în living, plase de insecte integrate în ferestrele cu obloane rulante, gresie, faianță, parchet laminat 1. clasă în dormitoare, cabină de duș din sticlă în baie, radiator electric de încălzire în baie, aer condiționat în toate camerele. Imobilul va fi racordat la rețeaua de canalizare a orașului și va avea acces printr-un drum de acces asfaltat.

Data programată de începere a construcției este 03/2024, data programată de finalizare este 03/2025.

Mai sunt disponibile unități suplimentare în clădire.

Cumpărătorul este scutit de impozitul de 3% pe transferul de proprietăți imobiliare).

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost împotriva soarelui puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00