Teren de construcție atractiv în Primosten

Primošten, Croația – ID 10589
180,000 €
Arie 870 m2
Mare 2 000 m
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un teren de construcție atractiv în Primosten, la 2000 m de la mare.

Dimensiunile terenului sunt de 43x20 m și este situat în imediata vecinătate a curentului electric și a apei, cu acces excelent prin intermediul unui drum asfaltat.

Terenul oferă vedere la mare și are o formă plană, ceea ce elimină lucrările costisitoare de excavare. Ideal pentru construirea unei case de vacanță sau pentru uz turistic.

Pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Primosten este situat în cea mai sudică parte a Dalmației de Nord, la aproximativ 28 de kilometri de orașul Sibenik, pe două peninsule între golfurile Luka Primosten și Raduca. Satul vechi original poate fi găsit pe prima peninsulă, a doua peninsulă Raduca aparține exclusiv turismului - există hoteluri, restaurante, facilități sportive și multe alte atracții pentru turiști. Cea mai bună înot în Primosten este oferită de plajele Velika Raduca și Mala Raduca. Acestea sunt situate în partea de nord și de sud a peninsulei Raduca. Ele sunt alcătuite din pietricele și se caracterizează printr-o intrare treptată în mare. Sunt perfecte pentru a înota cu copiii. Țărmurile sunt stâncoase, dar sunt dotate cu platforme din beton pentru a intra ușor în apă și a face plajă. Plajele sunt mărginite de o frumoasă pădure de pini, care oferă o umbră plăcută în zilele călduroase. chiar și pentru sportivi, Primosten are ceva de oferit. Există condiții excelente pentru sporturi nautice - navigație, scufundări și windsurfing. Puteți juca, de asemenea, tenis și tenis de masă, volei pe plajă, bowling, popice sau mini golf. există și alte plaje frumoase la sud de Primošten, și puteți înota și pe insulele din apropiere. Pentru naturiști, există o plajă pe insulița Smokvica.

Vedere la mare
Da
Arie
870 m2
Suprafață construită
150 m2
Magazin
1 km
Medic
9 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00