Teren de construcție cu proiect și vedere la mare în Starigrad

Starigrad, Croația – ID 11763
95,000 €
Arie 485 m2
Mare 350 m
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un teren în Starigrad, sub Velebitom, cu vedere la mare de 485 m2. A fost obținută o autorizație de construcție pentru o vilă cu piscină (a se vedea vizualizarea în galerie). În preț sunt incluse taxele plătite pentru vilă conform proiectului finalizat. Terenul are o formă regulată. Lățimea este de aproximativ 15 m, iar lungimea este de aproximativ 30 m.

Racordurile de electricitate și apă sunt aproape de parcelă (aproximativ 100 m). Drumul de acces este asfaltat.

Distanța până la mare este de 350 m. Distanța față de centrul orașului Starigrad este de 900 m. Terenul este orientat spre sud.

Starigrad-Paklenica este un centru turistic al rivierii Paklenica. Toate serviciile sunt disponibile în oraș, inclusiv magazinele, oficiul poștal, restaurantele, centrul medical, etc. Datorită proximității și accesibilității munților, în special a atractivului canion Velika Paklenica, Starigrad este o stațiune excelentă și un loc de întâlnire tradițional pentru alpiniști, aventurieri și toți iubitorii de natură care vin să se bucure de frumusețea Paklenica și Velebit, iar plajele și linia de coastă vor încânta orice vizitator.

Vedere la mare
Da
Arie
485 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00