Teren de construcție cu vedere magnifică la mare în Tribnje

Tribanj, Croația – ID 11764
Arie 500 m2
Mare 110 m
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un teren cu o vedere magnifică la mare în Tribnje (așezarea Kozjača). Suprafața terenului este de 500 m2 și are o formă regulată. Terenul se află la doar 110 m de mare.

Terenul este situat în partea construibilă a așezării - într-o zonă deja construită.

Dispunem de o analiză a terenului întocmită de un arhitect autorizat cu informații precise despre posibilitățile de construcție. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!

Tribanj este un frumos orășel de la malul mării, situat sub cel mai lung munte al nostru, Velebit. Locul este înconjurat de o natură frumoasă, iar la doar 10 kilometri se află Parcul Național Paklenica. Orașul are un magazin deschis pe tot parcursul anului, iar vara oferta crește, când sunt deschise restaurante, cafenele și baruri pe plajă. La Zadar se poate ajunge din Tribnje cu mașina sau cu autobuzul în aproximativ 50 de minute. Marea curată, împrejurimile liniștite, munții și natura virgină, împreună cu localnicii prietenoși, fac din acest loc un loc special și ideal pentru o vacanță de calitate.

Vedere la mare
Da
Arie
500 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00