Teren de construcție în locație atractivă, preț mare, Aleksandrovo, Pomorie

Aleksandrovo, Bulgaria – ID 10686
16,000 €
Arie 423 m2
Mare 13 000 m
Sezon Tot anul

Oferim o oportunitate unică de investiție în satul Alexandrovo, comuna Pomorie! Prin vânzarea unui UPI (teren de construcție) de 423 m2 vă deschidem calea pentru a vă construi casa de vis. Această parcelă, proiectată pentru construcții joase (până la 10 metri înălțime), este ideală pentru construirea unei case și este situată la doar 200 de metri de o stradă rezidențială.

Amplasarea sa strategică îl face o oportunitate de investiție atractivă. La 100 de metri de proprietate se află convenabil un alt teren proiectat pentru construirea unei substații complete, asigurând alimentarea cu energie electrică cu o eficiență optimă.

Proprietatea oferă condiții excelente pentru investiții datorită proximității sale față de plajele populare din Sunny Beach (13 km) și de poalele Stara Planina (14 km). Investiția într-o proprietate într-o regiune în curs de dezvoltare, cum ar fi satul Alexandrovo, municipiul Pomorie, poate aduce o apreciere pe termen lung, deoarece valoarea terenurilor din această zonă crește în mod regulat.

Construirea unei case de la zero deschide oportunitatea de a vă crea propriul colț confortabil pe placul dumneavoastră. Puteți alege modele, materiale și tehnologii care se potrivesc gustului și stilului dvs. de viață. Investiți în viitor cu această proprietate de investiții excepțională și începeți să vă construiți propria casă exact așa cum vă doriți.

Contactați un broker pentru mai multe informații!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o varietate inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Pomorie este unul dintre locurile mai liniștite. Este un oraș vechi, care datează din secolul al IV-lea î.Hr. Aspectul lui Pomorie amintește de Nessebar din apropiere. Partea sa veche se află, de asemenea, pe o peninsulă, deși nu este la fel de îngustă ca cea din Nessebar. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un incendiu de proporții, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul se află la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 de Burgas. În oraș se află, printre altele, faimoasele băi de nămol curative, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă în apropierea lacului Pomorie. Băile au puteri vindecătoare și ajută împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel a făcut avere prin exportul de sare și de vinul sec aromat "Pomoriiski Dimjat". Există, de asemenea, specii rare de păsări, cum ar fi ciocârliile și cormoranii, care frecventează fâșia lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde principala porțiune de patru kilometri a plajei Pomerania, care separă faimoasele saline locale de marea liberă. Ca o raritate, veți vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de la malul mării este zona pietonală plină de viață, care trece prin parcul verde. Aici veți găsi multe restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o clinică. Avantajul acestui oraș este legătura convenabilă cu plaja Sunny Beach și cu orașul istoric Nessebar, aflate în apropiere. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. În mod neobișnuit, partea mai retrasă a plajei formează practic un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află chiar dincolo. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până la centrul vechi al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, urmați plaja mai la nord, departe de hotelurile locale. Cu cât mergeți mai departe, cu atât veți vedea mai puțini oameni pe plajă. Cea de-a doua plajă este mai mică și se află la sud de stațiune. Este mai liniștită, mai îndepărtată de centru, cu stânci pe alocuri. Dar veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici veți găsi nisip negru și nămol vindecător. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plajă, contra cost, iar pe plajă se oferă o gamă largă de sporturi nautice.

În apropiere de Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu grădinile sale îngrijite, precum și mormintele și mausoleul Pomeranian. În Lacul Pomorie se extrage sare, aproximativ 30.000 de tone anual. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului estival, în Pomorie au loc zeci de concerte, spectacole de teatru, festivaluri. Există expoziții, așa că iubitorii de cultură nu vor lipsi. În oraș se află două biserici bine conservate din secolele XVIII și XIX. Chiar în centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe, din secolul al XVII-lea, cu faimosul său basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomorie (Lacul Anhialo), în apropierea căruia a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de vindecare este cunoscută aici încă din antichitate și a fost folosită pe scară largă și de bizantini. 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo, cu plajele sale frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală Lacul Atanassov, care formează o lagună mare la sud de Sarafovo. În apropierea orașului, la campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracilor și mormintele din secolele III-IV. Nu trebuie ratat Nessebar. Există un serviciu regulat de autobuz spre Burgas, precum și transportatori privați de bărci. Vița de vie prosperă pe pantele însorite din jurul orașului. Producția locală de vin este una dintre cele mai bune și mai respectate din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri bine cunoscute și care nu au fost încă vândute, cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, descrisă pe bună dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din Bulgaria.

O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, spa-uri curative, vin bun și nisip negru.

Arie
423 m2
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
360 m
Restaurant
360 m
Bar
360 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00