Vilă cu piscină și saună într-o grădină mare, în apropiere de Novigrad

Novigrad, Croația – ID 11613
750,000 €
Arie 1300 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

La doar câteva minute de mers cu mașina de la Novigrad este o casă detașată cu o suprafață utilă totală de 274 m2, care se întinde pe parter și primul etaj. Parterul este format dintr-o bucătărie modernă echipată cu sală de mese, living, un dormitor cu baie, saună, debara/ debara, toaletă pentru oaspeți și o terasă exterioară acoperită spațioasă de 55 m2. La primul etaj se află trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, dintre care două au o terasă comună, iar al treilea are propria terasă. Terasele de la primul etaj sunt, de asemenea, spațioase, cu suprafețe de 30 și 16 m2.

Temperatura este reglată de o pompă de căldură care folosește ventilatoare-convectoare și încălzire prin pardoseală în toate băile.

Amenajată cu plante mediteraneene, această grădină spațioasă și împrejmuită de 1200 m2 oferă numeroase facilități, cum ar fi o cadă mare de hidromasaj încălzită de 54 m2, un parasolar, terasa acoperită menționată mai sus cu masă și grătar. Gazonul are un sistem de irigare încorporat și există spațiu pentru trei mașini pe proprietate. Casa este construită cu materiale de calitate și bine izolată, ceea ce contribuie la un consum foarte scăzut de energie pentru încălzire/răcire.

Proprietatea este situată într-o oază de liniște înconjurată de natură și este ideală datorită apropierii de facilitățile necesare, cum ar fi magazine, restaurante, plaje și multe altele.

Novigrad este o destinație turistică și gastronomică populară. Este însuflețită de străduțe înguste tipice istriene, biserici vechi, palate și ziduri. Nu departe de Novigrad veți găsi parcul acvatic de primă clasă Istralandia și rezervația ornitologică Antenal-Mirna, unde puteți observa păsări în mijlocul unei naturi impresionante. În zonă există numeroase trasee de ciclism, rute de vin și de ulei de măsline. Novigrad se află într-o locație excelentă pentru a planifica excursii de o zi și pentru a descoperi orașele și satele de pe coastă și din interior.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
1300 m2
Teren
1200 m2
Suprafață utilizabilă
274 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
130 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
520 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00