Vilă frumoasă în Pošesima - Cazare de lux cu vedere la mare

Medulin, Pošesi, Croația – ID 11412
890,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Dragi oameni interesați de o viață de lux la malul mării, avem o ofertă care vă va încânta cu siguranță. Această vilă exclusivistă din Pošesima, situată la doar 100 de metri de coasta mării, reprezintă combinația perfectă între eleganță, confort și splendoarea împrejurimilor naturale.

Descriere vilă: Vila este situată în apropiere de Poesesima:

Parter. Aici puteți ieși pe terasa mare și vă puteți bucura de relaxare cu vedere la mare.

Primul etaj.

Al doilea etaj.

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și oferă o vedere uluitoare la peisajul marin. Încălzirea este asigurată de pompe de căldură moderne. Pentru confortul dvs. este disponibilă o parcare pentru până la patru vehicule.

Datorită locației sale excepționale, această vilă îndeplinește toate așteptările celor care caută o vacanță de lux sau o viață permanentă la malul mării. Acceptați invitația noastră în această oază de pace și frumusețe și contactați-ne pentru informații suplimentare sau pentru un tur.

Medulin este unul dintre cele mai importante centre turistice din Istria și una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni de la Marea Adriatică. Dezvoltarea dinamică a acestui oraș pitoresc a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot aștepta nu numai la peisaje liniștite și unice, ci și la o gamă largă de activități și experiențe, fie că aleg relaxarea la malul mării sau o vacanță activă cu un program sportiv bogat.

Lăsați-vă fermecat de farmecul orașului Medulin și al împrejurimilor sale și experimentați o vacanță sau un stil de viață de neuitat la mare.

Echipa MyReal EstateSea

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
300 m2
Teren
207 m2
Suprafață utilizabilă
186 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
360 m
Cafenea
550 m
Restaurant
370 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
860 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00