1 cameră la numai 250 m de la mare, complex Morski Brjag, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 12238
46,500 €
Arie 37 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim atenției dumneavoastră o cameră confortabilă de 1 cameră, situată la etajul 2, suprafața totală este de 37 m2. Apartamentul este situat în complexul Morski Brjag, Sveti Vlas, Bulgaria.

Dispunere: living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon.

În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Piscină cu zonă de relaxare, grătar, lift, baie de aburi, saună, închiriere de biciclete și mașini, transfer de la aeroport, camere de supraveghere în zonele comune, parcare, pază 24 de ore.

Taxa de întreținere este de numai 200 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas, Bulgaria, este un orășel confortabil de pe coasta de sud a Bulgariei, care aparține regiunii Burgas și face parte din municipalitatea Nessebar. Stațiunea a primit statutul de oraș în 2006. Cu toate acestea, după deschiderea unui sanatoriu pentru tratarea bolilor pulmonare, aici a început să se construiască o stațiune de vacanță. În 1963, Sveti Vlas a fost recunoscută ca stațiune balneară climatică, situată la intersecția dintre munte și mare, în partea de nord a golfului, chiar vizavi de orașul vechi Nessebar, inclus pe lista siturilor UNESCO special protejate. În partea centrală a golfului se află binecunoscuta stațiune Sunny Beach, a cărei margine nordică se varsă lin în primele clădiri din Sveti Vlas.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
37 m2
Suprafață utilizabilă
32.56 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00