Apartament cu 3 camere de vânzare locație privilegiată, la 80 m de plajă în frumosul oraș Pefkochori, Grecia

Pefkochori, Grecia – ID 11849
150,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Dream Living de vis pe plajă, la doar 80 m de mers pe jos de plaja de nisip, apartamentul oferă 50 m2 de spațiu de locuit. Fiind la primul etaj, are un plan de etaj excelent, cu 2 dormitoare, baie, bucătărie în formă de L și living cu acces la un balcon mare de colț pentru a trăi în aer liber. Casa într-o locație de prestigiu oferă o grădină comună perfectă pentru joaca copiilor și este un loc ideal pentru a vă relaxa. Este la doar o scurtă plimbare de la facilitățile pe care le oferă orașul. Sunați sau trimiteți-ne un e-mail astăzi pentru a vedea . Ideal pentru venituri din chirii.

Dacă doriți informații suplimentare sau o vizionare a acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Pefkochori este un sat vechi, cu case vopsite în alb, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștile de la apus de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene îi atrag pe turiști. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori , care înseamnă "sat de pini", este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care abundă în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1.931 de locuitori .Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00