Apartament modern în orașul vechi, Rovinj

Rovinj, Croația – ID 12190
350,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

În centrul orașului vechi al acestui oraș istoric este de vânzare un apartament modern cu o suprafață totală de 50 m2. Apartamentul este situat la etajul al doilea al unei case renovate. Acesta trece printr-un living spațios cu bucătărie și sufragerie, două dormitoare și o baie. Apartamentul este complet mobilat și se vinde ca atare. Temperatura este reglată pe tot parcursul anului prin încălzire electrică și aer condiționat.

Apartamentul oferă noului proprietar posibilitatea de a prelua o unitate turistică consacrată sau ca proprietate pentru o evadare pe frumoasa coastă istriană.

Rovinj-un oraș situat în partea de vest a peninsulei Istria și care se întinde la nord de la Canalul Lemnului până la Bal în sud. Se spune despre Rovinj că este unul dintre cele mai frumoase orașe din Croația, așa că nu este de mirare că este cel mai puternic centru turistic din Croația și că a înregistrat un record de 3 milioane de înnoptări în sezon timp de mai mulți ani. Există ceva magic într-un oraș cu atât de mulți vizitatori. Cândva un oraș pescăresc, astăzi le oferă turiștilor o experiență a trecutului în sinergie cu arhitectura nouă și modernă care împodobește împrejurimile orașului Rovinj.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Magazin
220 m
Medic
210 m
Cafenea
90 m
Restaurant
210 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
20 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00