De vânzare în rate, 2 camere cu vedere la piscină, complex bogat echipat, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 11891
99,750 €
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Posibilitatea de a vinde în rate pe o perioadă de până la 10 ani! Vă prezentăm un apartament cu 2 camere cu o vedere frumoasă la piscină, suprafața totală este de 73,56 m2. Apartamentul este situat la etajul al doilea în complexul privat Marina View Fort Beach din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă cu vedere frumoasă la piscină.

Marina View Fort Beach este situat chiar pe plaja de nisip, între stațiunile Sunny Beach și Sveti Vlas, într-o zonă cu plaje frumoase și cu numele romantic "Robinson".

Complexul este construit la poalele Stara Planina, ceea ce creează un climat unic și o combinație unică de flux de aer de mare și de munte.

Infrastructură:

3 restaurante, bar, cofetărie, 10 piscine, dintre care una cu valuri artificiale și cealaltă cu jacuzzi, 5

5 piscine pentru copii cu atracții acvatice, 6 locuri de joacă pentru copii, 2 magazine

băcănie și un magazin de carne, magazine de plajă,

suveniruri și îmbrăcăminte, servicii de coafură, manichiură, pedichiură, centru spa cu

hammam, saună, serviciu de spălătorie și călcătorie, schimb valutar, farmacie,

centru de sănătate, sală de gimnastică, teren de tenis/ teren de minifotbal, facilități de fitness

piscină în aer liber, mini-golf, tenis de masă și biliard, teren de volei, închiriere de biciclete, jocuri electronice, bibliotecă și centru de divertisment pentru copii.

Complexul oferă parcare gratuită, internet și șezlonguri în zona înconjurătoare

piscine.

Taxa de întreținere este de 13,20 €/m2 pe an.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective turistice interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Terasă
Da
Piscină
10 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
40 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00