Duplex de lux 1+1 într-un complex familial lângă mare

Trikomo , Cipru – ID 11794
Arie 65 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 1/2
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

În numele unui client din Republica Cehă și la un preț foarte bun, oferim un frumos apartament duplex 1+1 în faza a doua a uneia dintre cele mai bune stațiuni din Cipru.

Prețul aceluiași apartament de la dezvoltator este mult mai mare, dacă sunteți interesat vă vom arăta.

Un avantaj imens este faptul că stațiunea are propria plajă unde există șezlonguri și case pentru rezidenții proiectului. Există acum și un dig frumos cu șezlonguri și cabine unde puteți comanda, de exemplu, o băutură răcoritoare. Accesul la plajă se face printr-o trecere subterană pe sub drum. Există foarte puține stațiuni similare în Cipru.

Apartamentul are 60m2 și o terasă de 5m2, prețul include astfel de facilități. În stațiune găsim toată infrastructura comercială necesară, la mică distanță de spital și de cea mai mare universitate din Cipru, recunoscută la nivel mondial.

Distanța de la aeroportul din Larnaca este de 70 km, iar distanța de la aeroportul din Ercan și Nicosia este de 45 km. Famagusta 20 km, Kyrenia 40 km, clubul de golf Korenium 35 km. Sunteți în Cipru cu avionul în 3 ore. Orice vă interesează, vă vom sfătui. Ne aflăm fizic la fața locului.

Predarea în aprilie 2024.

Plan de rate până în ianuarie 2025 fără majorare!

Fotografiile sunt ale unui apartament analog din prima fază.

Plan de plată

70% până la predare aprilie 2024 , restul până în ianuarie 2025

Accesoriile proiectului :

Proiectul include: piscină în aer liber, piscină interioară, parc acvatic, piste de ciclism și de mers pe jos, fitness, spa/massaj - centru de înfrumusețare, teren de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă, bar pe plajă, Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

Cheltuieli în plus față de prețul de bază : TVA, utilități, indemnizație de infrastructură, servicii juridice.

Pentru prețul total și procedură, vă rugăm să ne contactați.

Am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu atenție, vă va economisi mult timp și bani.

Noi înșine deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dvs. la rezervare și de transferul la aeroport.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 + 1 camere
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
5 m2
Piscină
8 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00