garsonieră cu vedere la piscină, Complex Holiday Fort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 12227
54,400 €
Arie 47 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 800 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament spațios cu 1 dormitor, suprafața totală a apartamentului este de 47 m2, situat la etajul 2 din 4 etaje, în complexul Holiday Fort, pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon cu vedere la piscină. Complexul este situat în imediata vecinătate a parcului acvatic Action. Frumoasa Sunny Beach se află la 10-15 minute de mers pe jos ( 800 de metri) și la 800 de metri de centrul stațiunii care oferă diverse opțiuni de divertisment.

Complexul este un loc plin de frumusețe naturală și oferă o combinație excepțională de munte și aer de mare. Partea de grădină a complexului este o zonă plină de plante și copaci cu o suprafață de 15 000m2. Proprietarii se simt de asemenea confortabil aici datorită atmosferei casnice a zonei de relaxare cu zone de apă, stâncării și vedere la verdeață. Un alt avantaj al locației este apropierea de rezervația naturală "Kalina" și de centrul orașului Sunny Beach. Complexul este construit pe o suprafață mare, dar oferă totuși toate facilitățile unui complex de lux - 3 restaurante cu preparate din bucătăria de mare, italiană și mediteraneană, un bar, o cafenea în stil vienez, piscine pentru copii și adulți, magazine, saune, schimb valutar, loc de joacă pentru copii, teren de tenis și teren de fotbal, internet cafe, închiriere de mașini și parcare securizată. Proprietarii din complex sunt aproape de toate activitățile de divertisment și de recreere de pe malul Mării Negre. Parcul acvatic oferă atracții acvatice pentru toate vârstele, baruri cu cocktailuri și restaurante. Părinții pot fi siguri că copiii lor sunt în siguranță în timp ce se joacă în castelul de apă sau în piscina pentru copii mici. Următoarele facilități sunt situate în alte părți ale complexului: 3 restaurante - bucătărie marină, bucătărie italiană și bucătărie mediteraneană, baruri, cafenea, 6 piscine pentru adulți cu salvamar, piscină pentru copii cu salvamar, magazine, club de fitness, salon de înfrumusețare, cabinet stomatologic, centru de sănătate, schimb valutar, loc de joacă pentru copii, internet cafe, zonă de relaxare în zona verde, coșuri de gunoi și scrumiere în jurul tuturor clădirilor, închiriere de mașini, parcare securizată, studio de masaj, teren de golf cu 15 găuri.

Holiday Fort Golf Club și Orchid Fort Garden sunt complexe potrivite pentru vacanțe de familie în timpul verii și pentru o viață confortabilă pe tot parcursul anului în cea mai bună stațiune bulgară de la Marea Neagră, Sunny Beach.

Holiday & Orchid Fort Golf Club este situat lângă frumosul aquapark și la 10 minute de mers pe jos ( 800 de metri) de frumoasele plaje din Sunny Beach și în imediata apropiere a complexului nostru Nessebar Fort Club. Locația complexului este foarte convenabilă - se află la o scurtă plimbare de centrul aglomerat al stațiunii și, în același timp, la mică distanță de frumoasele plaje din Sunny Beach și de viața de noapte incitantă a stațiunii. Este situat la mai puțin de 500 de metri de centrul Sunny Beach, unde veți găsi o varietate de opțiuni de divertisment.

Zona de grădină a complexului este o combinație colorată de plante și copaci naturali. Proprietarii și oaspeții se vor simți confortabil în mediul confortabil al zonelor de recreere cu apă, grădini de roci și priveliști la verdeață.

Conform unei cercetări recente, "Holiday Club and Orchid Fort: este cel mai verde complex din regiunea municipiului Nessebar din Bulgaria! Amenajarea peisagistică (plante și zone verzi) acoperă peste 45.000 m2 (peste 4,5 acri), ceea ce reprezintă aproximativ 65% din suprafața totală a terenului pe care este construit complexul. Un loc ideal pentru a locui și pentru a vă petrece vacanța de vară!

Vacanța și infrastructura Orchid Fort Golf Club:

- 2 restaurante de bucătărie bulgară și europeană;

- Bar;

- 9 piscine pentru adulți și copii, cu salvamari și șezlonguri gratuite;

- 2 tobogane cu apă;

- biliard și tenis de masă;

- Supermarket;

- Magazine;

- Schimb valutar;

- Loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogane;

- Zona de "relaxare" "oază" cu copaci, flori și iarbă;

- Fitness în aer liber;

- Club de tenis;

- Acoperire Wi-Fi în incintă

- Închiriere de mașini;

- Masaje și SPA;

- Parcare gratuită pentru proprietari și oaspeți;

- Club pentru copii

- Birou - recepție unde se oferă tot felul de servicii și excursii

Infrastructura clubului Nessebar Fort Club include:

- două restaurante;

- 5 piscine pentru adulți;

- piscină pentru copii;

- supermarket;

- magazine de suveniruri și accesorii de plajă;

- fitness și saună;

- Schimb valutar;

- Loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogane;

- Fitness în aer liber;

- Teren de tenis/teren de fotbal;

- "Oaza de relaxare" - o zonă verde cu copaci, flori, șezlonguri și hamace,

- Acoperire Wi-Fi în incintă

- Agenție de turism;

- Parcare gratuită pentru proprietari și oaspeți;

- Birou - recepție unde se oferă tot felul de servicii și excursii.

... Și multe altele! Dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii stațiunii este un proces continuu.

Taxa de întreținere este de 14€/m2 pe an.

O ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
41.36 m2
Balcon
Da
Piscină
9 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
430 m
Medic
710 m
Cafenea
500 m
Restaurant
150 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00