Nou 2 camere cu vedere la mare, la 150m de plaja cu nisip, la prima linie, complex de lux, Byala/Obzor

Byala/Obzor, Bulgaria – ID 11931
96,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va punem la dispozitie un apartament cu doua camere intr-un complex nou, luxos, care este situat pe prima linie a marii intr-un loc linistit si pitoresc intre statiunile Obzor si Byala, langa o plantatie de pini. Apartamentul este situat la etajul trei si este format dintr-un hol, living cu bucatarie, dormitor, baie - WC, balcon cu vedere la mare. Suprafața utilă a apartamentului este de 53 m2, suprafața totală - 60 m2. Apartamentul se vinde gata "la cheie" fara mobila. In living si dormitor sunt instalate aparate de aer conditionat inverter de cea mai inalta clasa, care vor asigura o temperatura placuta indiferent de anotimp. Aveți la dispoziție infrastructura și confortul unui complex de înaltă calitate. Pentru un sejur confortabil, există o piscină cu zonă de relaxare și șezlonguri, o zonă de parc cu grătar, un loc de joacă pentru copii, un bar în aer liber, o sală de sport cu saună și o parcare. După ce părăsiți apartamentul, vă puteți relaxa în piscină și savurați un cocktail la barul în aer liber. Urcați puțin mai departe pe scări de-a lungul stâncii pitorești cu pini - și vă aflați pe o plajă spațioasă de nisip, cu propriile șezlonguri și umbrele gratuite, accesibile doar rezidenților și oaspeților complexului. O potecă duce de-a lungul mării pentru o plimbare sau o alergare de dimineață în aer curat - un loc minunat pentru romantici și iubitorii unui stil de viață sănătos. Aerul curat de mare cu tonuri de conifere umple corpul de energie imediat ce intri in complex. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an + 100 EUR pe an depozit pentru energia electrică în zonele comune.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Complexul poate fi accesat cu ușurință de la aeroporturile din Varna și Burgas cu transfer, taxi sau autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. De la aeroporturile din Varna sau Burgas, distanța până la complex este de doar 60 km, iar călătoria durează mai puțin de o oră. Puteți ajunge la apartamentul dumneavoastră la orice oră convenabilă și vă puteți bucura de apusul de soare la malul mării cu un pahar de vin local delicios. La câțiva pași de complex se află un hotel de patru stele cu baruri, restaurante, spa-uri, divertisment acvatic și sportiv. Toată această infrastructură poate fi folosită de locuitorii complexului. Întreaga infrastructură urbană se află la 3 minute de mers cu mașina de complexul din stațiunile Obzor și Byala, unde puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și petrecere a timpului liber: magazine, cafenele, restaurante, birouri bancare, stadion, sporturi în aer liber, școală. , grădiniță, farmacii, policlinică etc. Dacă este necesar, societatea de administrare vă va ajuta să închiriați apartamentul în lipsa dumneavoastră. Câștigați până la 10% pe an din costurile locuinței pe an prin închirierea unui apartament. Firma de management se va ocupa de tot. Vei putea veni la apartamentul tău atunci când îți convine și, în același timp, vei obține un venit suplimentar închiriind apartamentul pentru restul timpului. Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale - 50 km de aeroportul Varna și 60 km de aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și un trai pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Coasta se caracterizeaza printr-o combinatie de intrauri maritime, o plaja cu o lungime de peste 6 km, dune de nisip si roci albe pitoresti. Byala este, de asemenea, renumită pentru centrul său de vinificație.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
53 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
590 m
Medic
130 m
Cafenea
5 km
Restaurant
210 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00