Rijeka, Krimeja, apartament de vânzare la etajul 13 într-o clădire rezidențială.

Rijeka, Krimeja, Croația – ID 10822
206,000 €
Arie 74 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 13/14
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Un apartament la etajul 13 al unei clădiri rezidențiale este de vânzare pe Krimeja. Suprafața totală a apartamentului include un hol, două dormitoare, două dormitoare, baie, bucătărie cu zonă de luat masa și living cu ieșire la logie. Din loggia închisă pe partea de sud există o priveliște deschisă minunată spre mare și insule.

Apartamentul are ferestre noi din plastic și este complet echipat și mobilat. Căldura este asigurată de un cuptor cu termoacumulator sau de gazul de oraș; nu există încălzire centrală, ceea ce înseamnă costuri de funcționare reduse, iar apartamentul este extrem de cald.

O nouă fațadă a fost făcută pe clădire în 2019. Clădirea militară, construită în 1974, poate rezista la un cutremur de 6,5 pe scara Richter.

Locație excelentă, la doar 10 minute de mers pe jos de Korzo!

Rijeka, al treilea oraș ca mărime din Croația și cel mai important port al țării, atrage turiștii cu istoria sa bogată și plină de culoare și servește drept punct de plecare pentru întreaga zonă a Golfului Kvarner și Istria. Rijeka a cunoscut numeroase influențe de-a lungul istoriei, de la cele italiene, la cele maghiare și balcanice, de unde și diversitatea centrului său istoric. Vă veți plimba pe străduțe înguste și romantice, veți vedea catedrala barocă Sfântul Vitus și alte biserici, veți încerca diferite bucătării europene în numeroase restaurante și veți admira nave mari de-a lungul coastei... Iubitorii de muzee și galerii, a căror concentrație este mare în Rijeka, vor găsi, de asemenea, ceva de care să se bucure. În plus, orașul este situat într-o zonă fotogenică, construită în pante abrupte, ceea ce înseamnă priveliști uluitoare asupra mării, portului și dealurilor din jur.

Rijeka în sine nu este chiar o stațiune de vacanță în care să vă petreceți o săptămână din vacanța la mare, dar merită cu siguranță o oprire în drumul spre destinația dumneavoastră - fie că este vorba de Istria, de insula Krk sau mai la sud de-a lungul coastei croate. Cele mai apropiate stațiuni sunt orașul balnear Opatija, aflat la 13 km, sau insula Krk, aflată la 30 km.

Numărul etajului
13
Numărul de etaje
14
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
72 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Magazin
670 m
Medic
160 m
Cafenea
160 m
Restaurant
130 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
260 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00