1 dormitor de lux, plajă privată și debarcader pe malul mării în Cipru

Trikomo, Cipru – ID 9820
128,000 €
Arie 38 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

În numele clienților noștri și la un preț excelent, oferim un apartament frumos cu 1 dormitor cu vedere parțială la mare în a doua fază a uneia dintre cele mai bune stațiuni din Cipru. Prețul actual de la dezvoltator este mult mai mare cu aproximativ 30%, așa că vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Proprietarul vinde pentru a cumpăra o proprietate mai mare.

Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la mare, verificați recenziile noastre. Fiți cu ochii pe site-ul nostru pentru tururile noastre de investiții.

Un avantaj uriaș este faptul că stațiunea are propria plajă, unde există șezlonguri și case pentru rezidenții proiectului. Există, de asemenea, un dig frumos cu șezlonguri și cabine unde puteți comanda, de exemplu, o băutură răcoritoare. Accesul la plajă se face printr-o trecere subterană pe sub drum. Rezidenții pot folosi infrastructura din ambele faze ale proiectului. Există foarte puține stațiuni similare în Cipru.

Apartamentul are 34 m2 și un balcon de 2,5 m2, este situat imediat lângă pasajul subteran spre plajă , astfel încât veți avea cel mai scurt drum spre plajă din întreaga a doua etapă a proiectelor și toată infrastructura comercială la îndemână. Deoarece apartamentul este în construcție, există fotografii ale apartamentului analogic din prima fază.

Accesorii ale proiectului :

Proiectul include: piscină în aer liber, piscină interioară, parc acvatic, trasee de ciclism și de mers pe jos, centru de fitness, spa/massaj - centru de înfrumusețare, terenuri de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă, bar pe plajă, Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

La o scurtă plimbare de proiecte se află un spital și cea mai mare universitate din Cipru, recunoscută la nivel mondial.

Distanța de la aeroportul din Larnaca este de 70 km, iar distanța de la aeroportul din Ercan și Nicosia este de 45 km. Până la Famagusta 20 km, Kyrenia 40 km, clubul de golf Korenium 35 km. Sunteți în Cipru cu avionul în 3 ore. Orice vă interesează, vă vom sfătui. Ne aflăm fizic la fața locului.

Predarea aprilie 2024.

Plan de rate până în ianuarie 2025 fără majorare!

Fotografiile sunt ale unui apartament analog din prima fază.

Plan de plată

70% până la predare aprilie 2024 , restul până în ianuarie 2025

Cheltuieli în plus față de prețul din baza de calcul : TVA, utilități, contribuția la infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice - elementele de bază sunt incluse.

Pentru prețul total și procedură, vă rugăm să ne contactați.

Noi am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu atenție, vă va economisi mult timp și bani.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dvs. pe airbnb și de transferul de la aeroport.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
38 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Balcon
3 m2
Piscină
5 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00