2 camere elegante într-o locație pitorească între Byala/Obzor, locație ecologică lângă pădurea de pini

Byala/Obzor, Bulgaria – ID 9347
82,500 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două dormitoare mobilat elegant și funcțional, într-o locație liniștită și pitorească între orașele Obzor și Byala, la 150 de metri de plajă. Apartamentul este situat la etajul al doilea și este format dintr-un hol de intrare, living cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Suprafața construită este de 54 m2, iar suprafața totală este de 61 m2.

De la ferestrele apartamentului și de pe terasă există o priveliște pitorească a zonei înconjurătoare, ceea ce permite unei persoane obosite de agitația metropolei moderne să se bucure de natură și de liniște. apartamentul este vândut cu mobilier și aparate de uz casnic de calitate. În lucrările de finisare au fost folosite materiale de înaltă calitate. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat puternic.

Complexul dispune de toate condițiile pentru un sejur confortabil - în complex vă așteaptă infrastructura dezvoltată a stațiunii, climatul excelent și multe altele. Apartament excelent care oferă un standard ridicat de viață și recreere.

Complexul este format din șase clădiri identice cu cinci etaje, care sunt echipate cu lifturi de calitate.

Pe zona spațioasă păzită a complexului există o piscină mare pentru adulți, piscină pentru copii, bar, un minunat loc de joacă cu diverse facilități, zonă de recreere cu grătar, teren de volei, tenis de masă, parcare, pază 24 de ore.

Complexul este situat în imediata apropiere a uneia dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Neagră, care se află la doar 150 de metri de complex, unde se odihnesc doar rezidenții complexului. Plaja, precum și zona piscinei, sunt dotate cu șezlonguri și umbrele de soare, care pot fi folosite de către rezidenții complexului absolut gratuit. Complexul este amplasat astfel încât rezidenții săi să aibă acces constant la infrastructura stațiunilor din jur: cafenele, restaurante, magazine, centre de fitness și spa ale aparthotelurilor din apropiere, care se află la doar 500 de metri de complex.

Complexul este situat între două aeroporturi internaționale - la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas, la care se poate ajunge prin transfer, taxi și, de asemenea, cu autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. La doar 2 km de complex se află orașele Byala și Obzor - stațiuni populare în care vin mii de turiști în fiecare an.

Complexul este înconjurat de un peisaj natural unic. Pantele muntoase din apropiere și plajele de la Marea Neagră fac din complex un loc ideal pentru a vă relaxa în orice perioadă a anului. Nu departe de complex, în apropierea orașului Obzor, începe un lanț muntos cu un peisaj frumos. Complexul se învecinează cu terenuri forestiere. Un loc minunat pentru a vă conecta cu natura, deoarece există o pădure de pini, marea, câmpuri nesfârșite și munți peste tot în jur.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Complexul este accesibil în mod convenabil atât de la aeroportul din Varna, cât și de la cel din Burgas, prin transfer, taxi sau autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. De la aeroporturile din Varna sau Burgas, distanța până la complex este de numai 60 km, iar călătoria durează mai puțin de o oră. Puteți ajunge la apartament la orice oră convenabilă și vă puteți bucura de apusul de soare pe malul mării cu un pahar de vin local delicios. La câțiva pași de complex se află un hotel de patru stele cu baruri, restaurante, spa, apă și divertisment sportiv. Toată această infrastructură poate fi folosită de către rezidenții complexului. Întreaga infrastructură urbană se află la 3 minute de mers cu mașina de complex în stațiunile Obzor și Byala, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și pentru petrecerea timpului liber: magazine, cafenele, restaurante, birouri bancare, stadion, sport în aer liber, școală, grădiniță , farmacii, clinică etc. Dacă este necesar, compania de administrare vă va ajuta să închiriați apartamentul în absența dumneavoastră. Câștigați până la 10% pe an din costul locuinței dvs. prin închirierea unui apartament. Compania de management se va ocupa de tot. Veți putea veni la apartament atunci când vă convine, în timp ce veți câștiga bani în plus prin închirierea apartamentului în restul timpului. Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
480 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00