2 camere grozave cu vedere la mare în proiecte hoteliere lângă mare

Trikomo, Cipru – ID 7189
166,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/12
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul
Vă prezentăm un nou proiect exclusivist de hotel de lux de la partenerul nostru în prezent la prețuri de pornire, creșterea prețului până la predare va fi de minim 50%. Suntem la fața locului și putem oferi toate proiectele potențiale, urmăriți site-ul nostru pentru tururile de investiții actuale în Cipru, numărul de participanți este limitat.

Căutați o proprietate în Cipru direct de la dezvoltator? Sunteți în locul potrivit. La noi nu plătești comision pentru medierea afacerii, suntem reprezentanți ai dezvoltatorului, cumperi direct de la vânzător.

În proiect, putem găsi unități de tip 1 cameră, 2 camere, 3 camere și penthouse-uri de lux cu vedere frumoasă la mare, infrastructură și munți. Aici găsim o infrastructură imensă și un întreg centru comercial cu 30 de magazine în spații comerciale.

Caracteristica dominantă a proiectului este un restaurant cu bărci de lux, unde o parte a restaurantului în sine este sub apă - vezi videoclipul proiectului.
Aici sunt disponibile și șezlonguri. Infrastructura proiectului este imensă, cu siguranță își va câștiga clientela în zona cu cea mai rapidă dezvoltare din Cipru.

Accesorii pentru proiect:

Serviciu de transfer la plajă
parcare subterana
Aterizare pe acoperiș pentru un elicopter
Unități de încărcare pentru mașini electrice
Teren de fotbal
sală de fitness
Zone verzi
Zona de gratar
Drum de ciclism
Recepţie
Sală de sport în aer liber
spa
Teren de sport polivalent
tenis
fotbal
baschet
bar langa piscina
parc acvatic
piscine pentru adulti si copii
parc de skateboard
Zone verzi
Zona de gratar
Drum de ciclism
Recepţie
grădiniţă
Loc de joaca in aer liber pentru copii


plan de rate:
▪ 35% depozit + 35% până la predare (iunie 2026) + 30% plată suplimentară la 24 de luni de la predare - cu fixare până în iunie 2028,
deci acestea sunt condiții de plată grozave!

Am fost primii care ți-au oferit oportunitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu grijă, vă va economisi mult timp și bani.

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
12
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
78 m2
Terasă
18 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
14 km
Cafenea
30 m
Restaurant
250 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00