3 camere în complexul Royal Cove, Kavarna, Bulgaria

Kavarna, Bulgaria – ID 9925
75,900 €
Arie 93 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 70 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament spațios și mobilat cu două dormitoare, situat la parterul a șase etaje în complexul Royal Cove din Kavarna, Bulgaria. Suprafața totală este de 93,35m2.

Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul, gata de mutat. Posibilitatea de a cumpăra un loc de parcare.

Royal Cove este un complex de apartamente Royal Hotels, situat la 70 m de plajă, pe coasta Mării Negre, în Kavarna. În apropiere se află un sat de pescari, terenuri de golf, rezervații naturale și unele dintre cele mai frumoase priveliști de pe coastă, ceea ce face ca recreerea de vară să fie variată și plină de satisfacții.

Complexul este disponibil pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, zonă de relaxare, centru de fitness, saună, parcare securizată, pază 24/7 și supraveghere video.

Taxa de întreținere este de 9€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
82.15 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
60 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00