3+ kk într-un complex de lux în Cipru

Trikomo, Cipru – ID 12371
279,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm continuarea unui proiect de succes de la partenerul nostru la malul mării. Aceasta este a treia etapă a unui proiect de familie lângă mare în Cipru, în prezent la prețuri de pornire. Ne așteptăm la o creștere de cel puțin 10% în curând. Suntem numărul unu pe piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți lângă mare, consultați recenziile noastre. Urmăriți tururile noastre de investiții pe site-ul nostru.

Un avantaj uriaș este faptul că proprietarii pot folosi infrastructura tuturor celor trei etape, inclusiv echipamentele și infrastructura de pe plajă. Există un debarcader minunat. Accesul la plajă se face printr-un pasaj subteran sub drum. Fotografiile sunt de la construcția celei de-a doua etape a proiectelor, unde predarea este într-un an dar prețul este cu 20-30% mai mare. Este o așa-zisă investiție nerealistă pe termen lung.

Livrare decembrie 2025

Plan de rambursare până în decembrie 2026

Plan de plată:

Depozit: minim 3.000 GBP

% 35 - într-o lună

%45 - rate până la predarea cheii (decembrie 2025)

%20 - după predare timp de 1 an (decembrie 2026)

În acest proiect oferim un frumos, elegant 3 + kk, cu o terasă mare pe acoperiș de 80 m2, cu o vedere frumoasă la mare și munți. Apartamentul are si un balcon de 18m2. Aceasta este o etapă dincolo de drum - vezi pământul în roșu. Creșterea estimată a prețului până la predarea în decembrie 2025 este de min. 60%

Accesorii pentru proiect:

Proiectul include: piscină exterioară, piscină interioară, parc acvatic, trasee pentru ciclism și mers pe jos, fitness, spa/masaj - centru de înfrumusețare, teren de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă la rădăcină, bar pe plajă. Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

Taxe suplimentare: TVA, utilitati, contributie infrastructura, servicii juridice, mobilier si electrocasnice - elementele de baza sunt incluse in pret.

Pentru prețul total și procedura, nu ezitați să ne contactați.

Am fost primii care ți-au oferit oportunitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre micile companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră.

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
80 m2
Balcon
18 m2
Piscină
8 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00