3 + kk la mare, Yacht club si sporturi nautice

Gaziveren, Cipru – ID 6905
221,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/20
Mare 50 m
Condiție În construcție

Acest proiect grozav de wellness și hotel direct la mare de la partenerul nostru de afaceri este situat pe coasta de nord-vest a Ciprului, în orașul Gaziveren din districtul Lefke. În regiuni există trei universități mari, numărul studenților crește în fiecare an. De aceea, chiriile cresc și aici în mod constant. În regiuni predomină clientela din Europa de Vest și Scandinavia. Există și un club de iaht!

La 50 km de complex se află lanțul muntos Troodos, unde se poate schia în lunile ianuarie și februarie.

Rentabilitatea investiției în proiect este de 10-12 ani, în funcție de momentul în care investitorul intră în proiect, așa că nu ezitați să investiți pentru a avea cea mai bună rentabilitate posibilă. Cu fiecare etapă de construcție, prețul crește automat și randamentul va fi mai lung.

Planul funciar nu permite o construcție atât de densă, așa cum este cazul în alte regiuni ale insulei. Acesta este în prezent o zonă foarte interesantă pentru investiții.

Complexul este format din patru clădiri cu 20 de etaje și 500 de apartamente

și oferă mult mai mult decât o simplă reședință sofisticată. Oferă o vacanță pe viață cu un concept de hotel de lux. Apartamentele includ spatiu de depozitare, loc de parcare si un loc in garajul subteran!

Prin urmare, facilitățile și serviciile oferite în proiect nu sunt mai rele decât într-un hotel de cinci stele. 95% dintre apartamente au vedere minunată la mare. Tipurile noastre de apartamente variază de la 1+0 garsoniere până la 4+1 apartamente duplex. Apartamentele noastre la mansardă sunt fie 2+1, fie 3+1. Toate blocurile au trei lifturi.

Pe lângă priveliștea minunată, Marea Gaziveren este renumită și pentru sporturile nautice. Oameni din toată lumea vin aici pentru activități precum kitesurfing. Dezvoltatorul a păstrat această posibilitate și, în același timp, a îmbunătățit confortul utilizării plajei pentru alte activități. De aceea a construit un dig de 250 de metri lungime și 50 de metri din acesta servește drept port pentru iahturi. În marea liberă, el a creat o lagună sigură și confortabilă cu un dig.

Acesta va avea cabane private, un bar pe plajă și o zonă pentru DJ.

activitati pe site:

club de iaht

bunăstare mare

propriul cinema

centru de fitness (300 m2)

teren de fotbal

teren de tenis

teren de baschet

volei pe plajă

Teren de fotbal + teren de tenis, minigolf

trasee de mers pe jos și ciclism

închiriere de biciclete și vehicule de teren

pescuit

kite surfing și sporturi acvatice

scufundări

dispozitiv:

restaurant

cafenea/bar

Cinema

supermarket

o piscina exterioara cu o suprafata de 1000 m2 si o piscina interioara

loc de joacă interior și exterior

săli de studiu și săli de ședințe

spa (baie turcească, saună, baie de aburi, baie cu gheață, masaje)

Plan de plată:

• Plata in avans de 35%, dupa 36 de luni plata catre companie cu dobanda zero (dupa mai 2023 planul de rate va fi de doar 24 de luni), asa ca nu ezitati sa ne contactati cat mai repede.

Planul de plată bancar

• 50% din plata in avans, restul de 50% se poate obtine cu un imprumut de la banca pe 120 de luni.

Am fost primii care ți-au oferit oportunitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră.

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
20
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
85 m2
Terasă
18 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
4 km
Medic
8 km
Cafenea
2 km
Restaurant
610 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00