Apartament de lux cu 2+ dormitoare într-un proiect de cinci stele

Trikomo, Cipru – ID 7874
235,000 €
Arie 96 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/16
Mare 400 m
Condiție În construcție

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? În calitate de reprezentant exclusiv al dezvoltatorului, vă putem oferi cele mai bune condiții.

Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, ci cumpărați direct de la vânzător.

Aveți nevoie de mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier excepțional și în prezent cel mai luxos proiect hotelier la malul mării din partea de nord a Ciprului, un proiect care va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă. Zona în care se află proiectul a fost selectată ca fiind cea mai bună investiție la malul mării din lume pentru anul 2021 de către revista Forbes.

Acesta este singurul proiect din lume a cărui infrastructură reprezintă 30% din întregul proiect. 30% din întregul proiect. plafonul de pe insulă este de doar 10%, în prezent recomandăm proiectul la prețuri înșelătoare, așa că nu ezitați să ne contactați, prețuri mai mari pot fi așteptate în curând. În partea dreaptă a proiectului se află un hotel de cinci stele, unde va fi amplasat cel mai mare cazinou de pe insulă, ceea ce va atrage mai mulți oameni să se cazeze.

Planul de rambursare este de patru-cinci ani, fără nicio majorare. Inclusiv:

aer condiționat vrf, facilități de lux în baie handgrohe, bucătărie de lux și multe altele.

Deoarece infrastructura ( magazine, restaurante, cafenele, baruri , spa, etc) se extinde până la etajul trei, există vedere la mare din toate unitățile proiectelor.

Proiectul este literalmente un oraș în oraș,688 de unități împărțite în patru clădiri, o clădire va fi folosită 24x7 ca hotel, proprietarii acestor tipuri de unități pot folosi unitățile în primul rând pentru investiții nu pentru locuire permanentă, cu toate acestea se poate aștepta un randament mai mare.

O scurtă descriere a proiectului și a infrastructurii:

Cinci tipuri de restaurante ( italian , local , mediteranean , shushi bar și altele ) trei piscine , o piscină infinită , diverse complexe sportive și de sport , parcuri , mall unde vor fi doar branduri de lux. spa , centre de fitness , magazine și cafenele.

Teatru și cinematograf , drum de biciclete , pistă pietonală , birou de schimb valutar , teren de squash închis , saună , baie de aburi , masaj , hamam , piscină interioară , sală de gimnastică , yoga - pilates , pază 24 de ore și CCTV , zone de activitate și divertisment (aparate de joc / karaoke / sală playstation).

Servicii de menaj (serviciu de colectare a gunoiului), serviciu de transfer, dispensar, spital , închiriere de biciclete, seif, loc de joacă larg, curățătorie chimică, serviciu de spălătorie și călcătorie, centru de coafură și înfrumusețare / frizerie, grădiniță și club pentru copii (babysitting), supermarket, snack bar lângă piscină.

Salon multifuncțional pentru divertisment, petreceri și conferințe, restaurant și sală de mic dejun "day time", bar la piscină , restaurant "Steak House", bar de trabucuri, bar în hol. Hookah/shisha bar, pattiserie și multe altele . La cerere, vom trimite o specificație a interiorului de lux.

Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
16
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
96 m2
Suprafață utilizabilă
93 m2
Terasă
14 m2
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00